Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi akıllı taktiği ile yüksek reytingleri garantiledi!

Sadakatsiz dizisi akıllı taktiği ile yüksek reytingleri garantiledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin her bölümü artık heyecan fırtınası şeklinde geçiyor… Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde yer aldığı dizide uygulanan bir taktik, izleyicilerin ilgisinin de artmasını sağladı.

Dizinin 20 gün sonra diyerek başladığı 16.bölümde yaşananlar birçok kişinin gelecek bölümleri de izlemesinin garantisi olacak. Çünkü Volkan’ın villasının altının üstüne getirilmesi, polisin incelemeler yapması, büyük şeyler olduğunu anlatıyordu. Derin’in günlükleri de bulundu ve bu konu dizide uzun süre konuşulacak detaylarla beraber geliyor.

“Yuva yıkanın yuvası olmaz” sözü bir kez daha işledi ve Derin, yaşadıklarının etkisi ile ekranda bu sözü bir kez daha doğrulamaya başladı… Derin’in günlüklerinde yazan bir söz de yine dikkat çekiciydi: “Volkan’ın beni öldürmek istediğine eminim. O kadına hâlâ aşık. Benimle birlikte olduğuna pişman.”

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da dizideki bu sahneleri yorumladı ve izleyicinin ilgisini çeken bu taktiği gözler önüne serdi… Sadakatsiz aslında öyle büyük merak uyandırdı ki, gelecek bölümler için yüksek reytingler şimdiden garanti.

Sina Koloğlu bu taktik ile ilgili şöyle yazdı: ” 20 gün sonra bu villada neler olduğu anlaşılacak. Sonra bugüne döndü ve yavaş yavaş ilerlemeye başladı dizi. Dedim ya akıllı bir yol, izletmek için. Bugünden yarını anlatmak. İki durum var: Bu 20 günün sonunda dizi bitecek mi? Yoksa bir 20 gün daha mı ekleyecekler?”

Sadakatsiz dizisinin 17. yeni bölümü 10 Şubat Çarşamba akşamı yayınlanacak. Heyecan dorukta, işte yeni bölümden ilk görüntüler: