Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova zirvede rakipsiz, Mucize Doktor bildiğiniz gibi, Alev Alev paçayı yırttı!

Bir Zamanlar Çukurova zirvede rakipsiz, Mucize Doktor bildiğiniz gibi, Alev Alev paçayı yırttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında birinci ile ikinci arasında müthiş bir fark var. atv ekranında izleyicilerle 3. sezonu ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova yine çok iyi performanslar ortaya koymaya devam ediyor.

4 Şubat Perşembe akşamı 82. bölümü yayınlanan dizi total ve ABC1’de çok iyi sonuçlar aldı ve iki haneli oranlara yeniden ulaştı. Total grubunda ise bir miktar düşse de yine de 3 kategoride de birinciliği Bir Zamanlar Çukurova göğüsledi.

Mucize Doktor dizisi ise daha önceki birçok bölümde olduğu gibi 7’li oranlarda gidip geliyor, zaman zaman yükselse de ikinci sezon için artık bu nokta standart haline geldi. Vuslat karakteri ile Zerrin Tekindor’un gelişi biraz heyecan yarattı ama reytingler yine geriye çekildi ve dizi dün akşamın en çok izlenen ikinci dizisi oldu. Totalde Esra Erol’da programına geçilen Mucize Doktor genel toplamda üçüncü sırada yer aldı. AB ve ABC1 gruplarında ise ikinciliği elde etti.

Show TV’nin sevilen dizisi Alev Alev ise totalde yüksek performans sergiliyor ama AB ve ABC1 gruplarında ise bir miktar izleyici kaybı yaşadı. Dün akşam yayınlanan 13. bölümü ile heyecanlı anlar yaşatan dizi günü totalde 8. olarak bitirirken, AB’de 4. oldu ve ABC1’de ise 10. sıradan listeye girdi.

Star TV’nin gün değiştirdiği Akrep ise geçen haftaya göre daha iyi oranlar aldı. Özellikle AB ve ABC1 performansları daha iyi olan dizi, izleyicilerin yeniden ilgi göstermesi ile yükseliş noktasında umut ışığını yaktı…

İşte 4 Şubat Perşembe günü yayınlanan programlar arasında ilk 10 listesi:

Bir Zamanlar Çukurova zirvede rakipsiz, Mucize Doktor bildiğiniz gibi, Alev Alev paçayı yırttı! 7