Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti!

Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor. Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri bu yarışın en tepesinde bulunan iki yapım. Geçen hafta Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmaması, Kuruluş Osman için bir şeyi değiştirmedi. Ancak Benim Adım Melek ve Doğduğun Ev Kaderindir’in reytinglerinin yükseldiğine şahit olmuştu. Bu hafta ise durum değişti.

Sadakatsiz dizisi 9. yeni bölümü ile 9 Aralık Çarşamba akşamı ekrandaki yerini aldı. Yeni bölümün dönüşü de reytinglere müthiş sonuçlarla yansıdı. 11-14 arası reyting sonuçları elde eden dizi şimdiye kadar ki en yüksek reyting oranlarına çıktı. Kuruluş Osman dizisi de 11-14 arası reyting oranları ile yine çok başarılı bir çıkış yaşayarak atv’yi mutlu etti.

Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti! 7

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin zirve yarışında dün akşam kıran kırana bir mücadele yaşandı. Kuruluş Osman hem total hem de ABC1 gruplarında birinci oldu.

Sadakatsiz ise AB grubunu ilk sırada tamamladı. İki dizinin de reyting sonuçları birbirine çok yakın ve küçük farklarla birincilikler el değiştirdi.

Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti! 8

9 Aralık Çarşamba akşamı birincilik ve ikincilikleri paylaşan iki dizinin ardından diğer iddialı dizi Doğduğun Ev Kaderindir tüm kategorilerde en çok izlenen 3. dizi olarak öne çıktı. Ancak geçen haftaya göre bir miktar düşüş yaşandı. Sadakatsiz’in geçen hafta yayında olmaması tv8 dizisine büyük fayda sağlamış ve çıkış yaşanmasına neden olmuştu. Ancak bu hafta çıkışın geri çekilme olarak reytinglere yansıdığı görüldü.

Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti! 9

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve kemik izleyici kitlesiyle ayakta duran Benim Adım Melek dizisinde de bir miktar reyting düşüşü var. Bu da yine Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünün yayınlanmasının sonucu olarak değerlendirilebilir. Yani tv8 ve TRT1 dizilerinin geçen hafta yüksek gelen reytingleri normale dönmüş oldu.

Fox TV ekranında yayınlanan Zümrüdüanka dizisi ise yine düşük reytingler aldı. Dizi, ilk 10 program arasında hiçbir kategoride kendisine yer bulamadı.

İşte 9 Aralık Çarşamba akşamı reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sadakatsiz dizisi geri dönünce, zararını Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizileri çekti! 10