Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisine bekleyen kötü sürpriz!

Tövbeler Olsun dizisine bekleyen kötü sürpriz!

tarafından ker_def

13 Aralık Pazar günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluşacak olan Tövbeler Olsun dizisinin 17. yeni bölümü yine eğlenceli anlarıyla izleyicileri güldürecek. Geçen hafta Eda karakteri ile Gaye Turgut Evin’in de kadrosuna katıldığı dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da ortaya çıktı. Namzet’in herkesten gizlediği planı ne?

TRT1 ekranlarında yayınlanan, başrollerini Güven kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun paylaştığı aile komedi dizisi “Tövbeler Olsun” yeni bölümde yaşanacakların detayı şöyle: Holding’e el koyulduğunu Aylin’den öğrenen Latife soluğu Namzet ‘in yanında alır. Namzet ise yaşadıklarıyla ilgili Osman’ı suçlamaktadır. Nazmiye ise şirketin başına gelenlerden Anıl’ı sorumlu tutar.

Eda ve Anıl’ın geçmişten gelen arkadaşlıkları Nazmiye’nin şüphelerini daha da arttırmıştır. Namzet’e yardımcı olmayı aklına koyan Nazmiye Eda ve Anıl’ı konuşturmak için Ertan’la iş birliği yapar. Fakat Ertan işlerin daha da karışmasına sebep olacaktır. Tüm bunlar olurken Namzet, Osman’ın mahallesinde yeni bir iş kurmaya kalkışır. Bu durum ise Osman’ı kızdıracak ikili arasında ipler yine gerilecektir.

Namzet’e olan öfkesi giderek artan Osman’ı ise Horanta ailesiyle ilgili kötü bir sürpriz daha beklemektedir.

Osman’ı şoke eden gerçek ne?

Ertan’ın Eda’ya verdiği sırlar başına ne işler açacak? Namzet ‘in herkesten gizlediği planı ne?

Tüm bu soruların cevabı için 13 Aralık Pazar Saat 20.00’de TRT1’de…