Ana sayfa Sosyal Medya Geri döndü! Eda Ece korona oldu ama Yasak Elma’nın her bölümünde yer alarak da çok şaşırttı!

Geri döndü! Eda Ece korona oldu ama Yasak Elma’nın her bölümünde yer alarak da çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, geçtiğimiz günlerde koronaya yakalanmıştı. Covid 19 salgını nedeniyle setlerde yoğun güvenlik önlemleri alınmasına rağmen yine de kimi dizi setlerinden bu tür haberler gelmeye devam ediyor. Eda Ece ile birlikte, Yasak Elma’nın setinden 3 kişinin daha koronaya yakalandığı öğrenilmişti.

Eda Ece, özellikle ilk haftanın çok zorlu geçtiğini anlattığı mesajında, herkesi bir kez daha maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarırken, yakın zamanda sete döneceğini de söylemişti.

Oyuncu, dizinin 100. bölüm çekimlerinin yapıldığı hafta hastalanmış ve yapılan test sonucunda da covid olduğu öğrenilmişti. Hemen evinde tedaviye başlanılan oyuncu, bir kaç gün sosyal medyadan uzak kalınca herkesi de merakta bırakmıştı.

Fakat geçtiğimiz hafta yayınlanan 100. bölümde de bir kaç sahnede yer almıştı oyuncu. Çekimler sürerken rahatsızlanınca da senaryoda kendisinin olduğu bölümler değiştirildi.

Eda Ece, 10 günlük karantinanın ardından yeniden Yasak Elma’nın setine döndü ve çekimlere başladı. Bu kez 101. bölüme yetişti oyuncu.

Böylece ilginç bir şekilde hastalanmış da olsa sahnelerin ayarlanmasıyla birlikte oyuncu her bölümde yer almayı da başarmış oldu!

Bu duruma esprili bir paylaşımla yanıt veren oyuncu, “Dediler öldü” diyerek “Covid olup her bölümde olmam kaç puan?” notunu düştü.

İşte o paylaşım…

Geri döndü! Eda Ece korona oldu ama Yasak Elma'nın her bölümünde yer alarak da çok şaşırttı! 7