Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü hayranlarını çok mutlu eden Tuzak dizisi kararı!

Akın Akınözü hayranlarını çok mutlu eden Tuzak dizisi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2022 – 2023 sezonunda dizi hayranlarının hikayesini ve oyunculuk performanslarını beğendiği ama reytingleri nedeniyle arzu edilen başarıya elde edemediği dizinin adıdır Tuzak. Akın Akınözü’nün yeniden ekranlara dönmesini sağlayan dizi, aynı zamanda Bensu Soral’ın da geçen sezon yaşadığı dizi şanssızlığını kırmasını sağladı.

Hem Akın Akınözü hayranlarını yeni hikaye ile mutlu etti hem de Bensu Soral, geçen sezon çok eleştirildiği oyunculuk performansının üzerine çıkarak, Tuzak dizisinde çok etkili oldu.

İki başrol oyuncusuna da önemli katkı sunan Tuzak dizisinin düşük gelen reytingleri hep sorun oldu. Ancak tv8 yönetimi ve özellikle de kanalın sahibi Acun Ilıcalı’nın desteği ile dizi yoluna devam edebiliyor.

Tuzak çok iyi reytingler alamasa bile sezon sonuna kadar hikayenin devam edeceğine yönelik beklentiler arttı. 2023 yılına girildiği şu ortamda tv8’in yayınlamaya devam etme kararı alması Tuzak dizisini izleyen hayranları memnun ediyor.

Sezon sonuna kadar da dizinin yayında kalması bekleniyor ve 26. bölümde hikayenin final yapacağına yönelik bazı iddialar da basına yansıdı. tv8’in diziyi yayında tutma kararlılığı dizi hayranlarının takdirini kazanan gelişmeler oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın da bizzat sosyal medya üzerinden Tuzak dizisinin devam edeceğini açıklamış olması birçok izleyiciyi rahatlatan bir etki yaptı. Şimdi senaristlerin bu desteğin önemini iyi kavrayarak hikayeyi akıcı ve izleyicilerin merakını çekecek şekilde sürdürmesinden başka bir şey gerekmiyor.

Tuzak dizinin 12. yeni bölümü de 5 Ocak Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak.