Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi ilk bölümüyle Şili’de reyting zirvesine yerleşti!

Sadakatsiz dizisi ilk bölümüyle Şili’de reyting zirvesine yerleşti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de ikinci sezonuyla devam eden Sadakatsiz dizisiyle ilgili yurt dışından çok güzel bir haber geldi. Dizi, Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reytinglerde birinci oldu.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz dizisi ikinci sezonuyla yayınına devam ediyor. İlk sezon reytinglerde fırtına estiren ancak ikinci sezonda bir hayli zayıflayan dizi bu sezon sonunda ekranlara veda edecek.

Sadakatsiz dizisi Türkiye’de reytinglerden yana dertli olsa da yurt dışında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Şili’de yayınlanmaya başlayan dizi daha ilk bölümüyle 13.3 bandında aldığı puanla rekor kırarak reytingleri zirvesine yerleşti. Sadakatsiz Şili’de resmen fırtına gibi esti.

Sadakatsiz dizisi ilk bölümüyle Şili’de reyting zirvesine yerleşti! 7

Dünyada büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisi İsrail’den Paraguay’a 65 ülkede yayınlandı ve yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin yayın hakları bir süre önce HBO Max Latin Amerika tarafından satın alınmıştı.

Öte yandan ilk sezonuyla Türkiye’de fırtınalar estiren ancak ikinci sezonunda bir hayli kan kaybeden Sadakatsiz dizisi adım adım finale yaklaşıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile hayranlarından övgü aldığı dizinin 60. bölümde final yapması bekleniyor.

Dizini başrol oyuncusu Cansu Dere birkaç gün önce İspanya’nın başkenti Madrid’e gitmiş ve ülkenin en önemli ödüllerinden birinin törenine onur konuğu olarak katılmıştı. Burada ödül veren ve yaptığı İspanyolca konuşmayla hayranlarının kalbini kazanan Cansu Dere bir dünya starı gibi karşılanmıştı.