Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi son 2 bölümde inanılmaz sahneler var!

Sadakatsiz dizisi son 2 bölümde inanılmaz sahneler var!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi 60. bölümü ile birlikte izleyicilerine veda edecek. BBC formatı olan Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi sadece ülkemizde değil, birçok ülkede de yayınlandı ve çok başarılı sonuçlar elde edildi.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başarılı performansları ile göz dolduran dizinin son iki bölümü de heyecanla bekleniyor. Başladığı günden bu yana geniş bir izleyici kitlesini etkileyen dizi, hala güçlü reytingler almayı sürdürüyor.

Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un özellikle İspanya’da büyük popülerlik kazanması, Latin Amerika’da hayranlarının çoğalmasında Sadakatsiz dizisinin de etkisi var. İki oyuncunun adeta kariyerleri için büyük bir sıçrama olarak kabul edilebilecek Sadakatsiz dizisindeki performansları çok konuşuldu.

Son iki bölümde de Asya ile Volkan arasında yaşanacaklar izleyicileri etkileyecek gibi gözüküyor. 18 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak 59. bölümde hastaneye kaldırılan Volkan, “Asya, bana o bıçağı Derin değil, sen sapladın biliyorsun değil mi?” şeklindeki sözleri dikkat çekecek.

Volkan’ın göz altına alındığı Sadakatsiz 59. Bölüm Fragmanı yine etkili sahneler öne çıkacak. Sadakatsiz yeni bölümüylr Çarşamba 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin final bölümü ise 25 Mayıs Çarşamba akşamı izleyicilerle buluşacak.