Ana sayfa Sosyal Medya Okurken ağladı! Pınar Deniz, Yargı dizisinin sezon finalinden verdiği tüyo ile merakı fena halde arttırdı!

Okurken ağladı! Pınar Deniz, Yargı dizisinin sezon finalinden verdiği tüyo ile merakı fena halde arttırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, sezona son derece hızlı bir giriş yapmıştı. Her bölümüyle izleyiciyi kilitleyen Yargı dizisinin bu akşam 32. bölümü yayınlanacak. Bu bölümle birlikte 3 bölüm sonra ekrana veda edecek olan Yargı’nın sezon finalinde, izleyenleri de hayli etkileyecek sahneler geliyor!

Kaan Urgancıoğlu ile birlikte başrolde yer alan Pınar Deniz, sezon finalinin çekiminden önce kendisine gönderilen 34. bölüm senaryosunu okurken ağladığını itiraf etti. Yargı’nın büyük başarısında en önemli emek sahiplerinden birisi olan senarist Sema Ergenekon ile sosyal medyadan yazışmaları ise herkesin dikkatini çekti.

Okurken ağladı! Pınar Deniz, Yargı dizisinin sezon finalinden verdiği tüyo ile merakı fena halde arttırdı! 9

Pınar Deniz, sezon finali olan 34. bölüm senaryosunun kapağını yayınlayarak “Peki bu nasıl bir final?” sözleriyle çok etkileyici, sarsıcı bir bölümün gelmekte olduğunun da tüyosunu verdi.

Senaryonun kapağında Sema Ergenekon’un tüm oyuncu ve ekibe teşekkür ettiği bölüm de yer alıyordu. Ergenekon, şu cümlelerle herkese sezon için teşekkürlerini sunuyordu:

“Bir fikir ve binlerce cümleyle başlayan bu yolculukta kattığınız her emekle kocaman bir dünya kuruldu. Hep beraber yorulduk ama değdi. Dinlendikten sonra heyecanla buluşmak üzere. Her birinize sonsuz teşekkür ederim. Sema Ergenekon”

Okurken ağladı! Pınar Deniz, Yargı dizisinin sezon finalinden verdiği tüyo ile merakı fena halde arttırdı! 10

Pınar Deniz, 3 bölüm sonra sezon arası verecek olan dizinin, bu sezon için son bölümü olan 34. bölüm senaryosunu okurken ağladığını itiraf ediyor. Oyuncu, “Peki benim okurken u kadar ağlamam normal mi?” mesajını da Sema Ergenekon’a göndermekte.

Senarist Sema Ergenekon’un “Ağlamandan mutlu olmam… deliyiz bence biz” sözleri de mesajda yer alıyor. Oyuncu ve senarist arasındaki bu mesajlaşma, zaten her bölümü ile izleyiciye büyük heyecan yaşatan, bölüm finallerinde şaşkına uğratan, akıl yürütmenin ve tahmin etmenin zorlaştığı hikayesiyle her seferinde büyük alkış alan Yargı dizisinin sezon finalinin çok daha büyük şaşırtacağının da bir göstergesi adeta!

Güçlü kalemi ile Sema Ergenekon, oyunculukları ile başrollerle birlikte diziye büyük emek veren her oyuncu ve kamera arkasındaki tüm ekibin başarılı bir sezona yine çok başarılı bir bölümle veda edecekleri anlaşılıyor.

Şimdiden merakları arttıran bu sosyal medyadaki yazışma ile Yargı dizisinin, Eylül ayını beklerken, izleyenleri bir hayli heyecan ve şaşkınlık içinde bırakacağı tahmin ediliyor.

İşte Sema Ergenekon ve Pınar Deniz’in o yazışmaları…

Okurken ağladı! Pınar Deniz, Yargı dizisinin sezon finalinden verdiği tüyo ile merakı fena halde arttırdı! 11