Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi dikenli bir yola saptı, Cansu Dere’nin Osmanlı tokadı sizi yanıltmasın!

Sadakatsiz dizisi dikenli bir yola saptı, Cansu Dere’nin Osmanlı tokadı sizi yanıltmasın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinin 6 bölümde ortaya koyduğu müthiş performans ve izleyici üzerinde bıraktığı etki ortada…

Sezonun en iyi dizilerinden birisi olan Sadakatsiz, BBC yapımı Doctor Foster’dan uyarlandı… Kendisini aldatan eşi Volkan’dan intikam almak için büyük bir savaş başlatan Asya’nın yumuşak karnının ise annesi olduğu ortaya çıktı. Asya’nın annesi de kendisine ihanet eden babasından intikam almış. Ancak bu intikam, şüpheli bir kaza ve bir ailenin yok olması ile sonuçlanmış.

Sadakatsiz dizisinin 7. yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Cansu Dere, rol arkadaşı Caner Cindoruk’a rol gereği de olsa öyle bir Osmanlı tokadı yapıştırdı ki, sesi kulaklarınızda yankılanacak. Fragmanda o sahneyi bulabilirsiniz.

İzleyiciler Asya’dan güçlü durmasını ve intikamını acı bir şekilde herkesten almasını arzu ediyor. Sosyal medya yorumlarında da izleyicilerin yorumlarına bakılır ise Asya’nın gittiği yoldan memnunlar.

Ancak toplumsal noktada diziden verilen bazı mesajların sıkıntılı olduğunu da gözlemliyoruz. Kısasa kısas olacak şekilde eşini aldatmaktan hiç çekinmeyen Asya karakteri, aslında iyi bir örnek değil. Birçok dizi hayranı Asya’yı haklı bulsa da, Mert ile birlikte olmasını ise hazmedemedi.

Sadakatsiz dizisi dikenli bir yola saptı, Cansu Dere'nin Osmanlı tokadı sizi yanıltmasın! 7

Asya’nın annesinin de babasından intikam almak adına hayatları karartan bir kişilikte olması ve kızının da bu yolda yürüdüğü imajı biraz sorunlu görünüyor… Asya’nın geçmişten ders alması ve dik dururken de onurunu korumaya özen göstermesi birçok izleyicinin beklentisiydi. Ancak böyle olmayacağı ve dizinin her yeni bölümde ters köşelerle izleyiciyi şaşırtacağı gözüküyor.

Volkan karakterine yönelik özellikle kadın izleyicilerin ağır yorumları sosyal medyayı kaplıyor. Asya’yı ailesi ile yaralaması noktasında da izleyiciler yeni bölümde bu karaktere bir hayli yüklenecektir. Ancak birçok dizi hayranının da objektif değerlendirmeyi bir yana bırakarak, Volkan’dan intikam alma yolunda Asya’nın yaptıklarını görmezden gelmeleri, dizi adına dikenli bir yol… Çünkü, izleyici bir noktadan sonra sorgulamaya ve olayları daha objektif değerlendirmeye karar verecektir.

Sadakatsiz dizisinin 7. yeni bölümü 18 Kasım Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanacak. Volkan’ın velayet davasında Asya’yı çok zorlayacağını da izleyeceksiniz.