Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi yola çıktı! Cansu Dere’nin omuzlarında büyük yük var!

Sadakatsiz dizisi yola çıktı! Cansu Dere’nin omuzlarında büyük yük var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay -Kanal D ekranlarında yeni bir dizinin müjdesi daha önce verilmişti. BBC First’te yayınlanan Doctor Foster isimli dizinin Türk uyarlaması için gerekli anlaşmalar yapıldı. Kanal D tarafından da son gelişmeler kamuoyuna bir açıklama ile duyuruldu.

Sadakatsiz dizisinin setinde ise çalışmalara başlandı. Setten ilk paylaşım da geldi. Cansu Dere ile Caner Cindoruk’u başrolde buluşturan dizinin dikkat çeken bir hikayesi var. Psikolojik gerilim türündeki dizide doktor kadının kendisini aldattığını düşündüğü eşini takip etmesi ve bir takım psikolojik sorunlar yaşaması öne çıkartılacak.

Sadakatsiz dizisi yola çıktı! Cansu Dere'nin omuzlarında büyük yük var! 1

Kurban olmayı kabul etmeyen, asla pes etmeyen bir kadının hikayesi geliyor.Cansu Dere kilit önemde ve Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy da ünlü oyuncuya çok güveniyor. Aksoy, “Anne”den sonra ikinci kez birlikte çalışacağım Cansu Dere’nin bu karakteri çok başarılı bir şekilde hayata geçireceğine inanıyorum” diye konuştu. Hatırlanacağı üzere Anne dizisi de hem ülkemizde çok beğenilmiş hem de yurt dışında ciddi satış oranlarına ulaşmıştı. Hatta Anne dizisi Japonya’da yayınlanacak ilk Türk dizisi unvanını da geçtiğimiz günlerde elde etti.

Sadakatsiz dizisi yola çıktı! Cansu Dere'nin omuzlarında büyük yük var! 8

BBC Studios, daha önce Doctor Foster formatını Hindistan, Fransa ve Rusya’ya lisanslamış, ayrıca Güney Kore’ye de lisanslanan dizi (yerel ismiyle The World of the Married), Güney Kore’de yayınlanan en yüksek reytingli kablolu televizyon dizisi olmuştur.

Sadakatsiz dizisi yola çıktı! Cansu Dere'nin omuzlarında büyük yük var! 9