Ana sayfa Kadın Haberleri Fahriye Evcen’e binlerce soru geldi, ünlü oyuncu reklam yapmayı tercih etti!

Fahriye Evcen’e binlerce soru geldi, ünlü oyuncu reklam yapmayı tercih etti!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Fahriye Evcen, L’Oréal Paris için Instagram’da soru cevap etkinliği yaptı. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Evcen, takipçilerinden gelen sorularla güzellik dolu cildinin sırrını anlattı. Evcen, aynı zamanda hayatıyla ilgili hayranlarından gelen özel sorulara da cevap verdi.

Türkiye’nin en çok takip edilen oyuncularından olan Fahriye Evcen’in her biri milyonlarca kişiye ulaşan story’lerine kısa sürede binlerce soru geldi. Evcen, sorulardan bazılarına cevap verdiği bir video yayınladı. Videosunu instagram hesabından paylaşan oyuncu, cilt bakımıyla ilgili kullandığı ürünler konusunda bilgi verdi.

Fahriye Evcen, takipçilerine sırlarını anlatırken L’Oréal Paris ürünlerinden bahsetti. Sadece 3 soru cevaplayacağını ifade eden oyuncunun ilk cevapladığı soru cilt bakım sırlarıydı ve reklam amaçlı sözlerle yanıt verdi.

Fahriye Evcen, özel hayatıyla ilgili anneliğin nasıl olduğu sorusuna da yanıt verdi. Oyuncu, şu yanıtı verdi: “Yorucu tabii ki ama bu çok tatlı bir yorgunluk. Anneliğin inanılmaz bir duygu olduğunu söyleyebilirim. Bütün yorgunlukları, her şeyi unutturacak kadar güzel. Bu koşuşturma içinde, her kadın için geçerli, kendimize biraz zaman ayırmak, kendimize bakmak bize iyi hissettirecek şeyler. Dolayısı ile ben de aralarda vakit buldukça bakım rutinlerini uyguluyorum.”

Ünlü oyuncu ayrıca genç kızlara da cilt bakımı konusunda deneyimlerinden bahsetti ve 20’li yaşlardan itibaren markalı ürünlerle bakıma başlamaları gerektiğini ifade etti.

Erken yaşta cildi doğru ürünlerle beslemek gerektiğini belirten Fahriye Evcen, kendi rutinlerinden de bahsetti.

Bol su içen, sağlıklı beslenmeye dikkat eden oyuncu düzenli olarak da spor yaptığını söyledi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Hyaluron Uzmanı hakkında merak edilen çok fazla soru vardı, en çok gelenleri bir video ile yanıtlamak istedim

Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)’in paylaştığı bir gönderi ()