Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Tarık Emir Tekin diziden ayrıldı mı?

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Tarık Emir Tekin diziden ayrıldı mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Sadakatsiz dizisinin 14.bölümü dün akşam yayınlandı. Kuruluş Osman ile reytinglerde kıran kırana mücadele eden dizi, AB ve ABC1 kategorilerinde çok iyi sonuçlar alarak günü birinci tamamladı. Totalde ise atv dizisinin ardından ikinci olan Sadakatsiz, yine ekran başına milyonlarca kişiyi oturtmayı başardı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 14. bölümünün final sahnesinde ise şoke eden bir olay yaşandı. Dizinin hayranları hem Asya’ya şaşırdı hem de inşaattan düşen kişinin kim olduğunu merak etti.

Volkan tarafından eski karısını takip etmekle görevlendirilen Selçuk, kendisine oynanan oyunu fark etti. Asya ve Nil büyük oyun oynamış ve Selçuk’u kandırmıştı. Bunu anlayınca da Nil’in peşinden giden Selçuk, çılgına döndü. Bir inşaata çıkan Nil, Selçuk’tan kaçarken bu sefer yardımına Volkan yetişti. Asya ise inşaatın önüne kadar gelip Nil’i aradı. Tam da o anlarda inşaattan bir erkek düştü.

Bu kişi Selçuk mu yoksa Volkan mı? Muhtemelen Selçuk düştü. Ama kimin düştüğünü ancak 15. yeni bölümde öğrenebileceğiz. Dizinin bölüm finali sosyal medyada büyük yankı buldu. Birçok kişi Asya’nın düşen kişinin Volkan olduğunu sanıp bir hayli endişelenmesine dikkat çekti.

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Emir Tarık Tekin diziden ayrıldı mı? 6

Selçuk düşüp ölmüş olabilir. Bu durumda Volkan, şantajdan kurtulacak ve Nil de rahat edecek. Tabii Nil’e evlilik teklif eden Selçuk’un ölmemesi durumu da var. Ancak Volkan’ın düşmesi ve ölmesi gibi bir durum daha düşük ihtimal… Bilindiği üzere Selçuk dizinin kötü karakteri. Şevval Sam ve Metin Tekin’in evliliğinden olan Tarık Emir Tekin, karakteri başarıyla canlandırıyor. Bu yapım ile kendisini aşan genç oyuncu, kendi karakteri ile tam zıt birisine hayat vermesine rağmen son derece başarılı oldu.

Sosyal medyada bu sahneyi yorumlayan izleyiciler en çok da Asya’nın Volkan’ın düştüğünü zannedip de endişelenmesini sosyal medyada öne çıkarttı. İşte yapılan bazı yorumlar:

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Emir Tarık Tekin diziden ayrıldı mı? 7

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Emir Tarık Tekin diziden ayrıldı mı? 8

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Emir Tarık Tekin diziden ayrıldı mı? 9

Sadakatsiz dizisinde ayrılık havası, final sahnesi olay oldu! Emir Tarık Tekin diziden ayrıldı mı? 10