Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un ilk imajları ortaya çıktı!

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un ilk imajları ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisi de psikolojik gerilim türündeki Sadakatsiz olacak… Cansu Dere ve Caner Cindoruk’u başrolde buluşturan dizisi BBC Firs’te yayınlanan Doktor Foster isimli yapımın Türk uyarlaması…

Geçtiğimiz hafta Kanal D’den yapılan açıklamada Sadakatsiz dizisi için lisans anlaşması yapıldığı da duyurulmuştu.Dizinin çekimlerine de başlandı ve ilk görüntüler de Kanal D’nin yeni sezon tanıtım fragmanına yansıdı. Dizinin başrol oyuncularının imajları da ortaya çıkmış oldu. Videodan Sadakatsiz dizisinden kısa da olsa ilk görüntüleri görebilirsiniz. Kanal D için proje 2020-2021 sezonunun en iddialı işi olarak görünüyor.

Cansu Dere’nin doktor olduğu ve eşini de Caner Cindoruk’un canlandırdığı Sadakatsiz dizisinde, kocasının kendisini aldattığını düşünen kadının yaşadığı iç bunalımlar ve onu takip etmesi ile gelişen olaylar anlatılacak.

Dizi için yoğun tempoda bir çalışma yürütülüyor. Medyapım tarafından uyarlanan Sadakatsiz dizisi için titiz bir hazırlık süreci de yaşanmıştı. Yapımın Ekim ayında Kanal D’de yer alacağı da açıklandı.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un ilk imajları ortaya çıktı! 8

Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy, diziye çok güveniyor. Özellikle Anne dizisindeki müthiş performansıyla akıllara yazılan Cansu Dere’nin çok başarılı olacağını düşünüyor.

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un ilk imajları ortaya çıktı! 9

Fatih Aksoy, “Kurban olmayı kabullenmeyen ve asla pes etmeyen bir kadının hikayesini anlatmak beni çok heyecanlandırıyor. “Anne”den sonra ikinci kez birlikte çalışacağım Cansu Dere’nin bu karakteri çok başarılı bir şekilde hayata geçireceğine inanıyorum. Dünyanın önde gelen drama uzmanı BBC ile olan ortaklığımızdan dolayı son derece mutluyuz ve bu ortaklığın uzun soluklu olması ve dünya çapında büyük başarılar getirmesini umuyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.