Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde o hata yapılır mı Asya, Volkan’ın eline öyle bir koz geçti ki!

Sadakatsiz dizisinde o hata yapılır mı Asya, Volkan’ın eline öyle bir koz geçti ki!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında fırtına gibi esen Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamlarının en çok izlenen yapımı konusunda Kuruluş Osman ile yarışmaya devam ediyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizinin hikayesi her hafta milyonları ekran başına topluyor.

Sadakatsiz dizisinin 27 Ocak Çarşamba günü yayınlanacak olan 15.yeni bölümünde neler yaşanacağı da büyük bir merakla beklenmekte. Fragman yayınlandı ve bazı detaylar da ortaya çıktı.
Dizinin izleyicilerinin en çok eleştirdiği karakter olan Ali, Asya’ya kızıp babasının yanına gidiyor!

Ali’nin okulda yaptığı hırsızlık yüzünden başı belaya girer. Asya ve Volkan’a okula durumu çözmeye gider. Ancak Asya yapmaması gereken bir şey yaparak, oğlunu kızdırıyor. Ali’nin çaldığı tüm eşyaları okula götüren Asya, arkadaşlarının bu durumu öğrenmesine engel olamıyor ve sınıfta kötü duruma düşen Ali, annesine tepki gösteriyor.

Sadakatsiz dizisinde o hata yapılır mı Asya, Volkan'ın eline öyle bir koz geçti ki! 7

Ali, annesine kızıp artık babasının yanında yaşayacağını söyleyince Asya şaşkına döndü. Sonrasında ise Derin fırsatı hiç kaçırmadı. Kapı çalar ve Asya, Derin ile Ali’yi görür. Çünkü Ali’nin eşyalarını almaya gelmiştir. Ali ile Derin’in yakınlığı da izleyicilerin dikkatini çekecek.

Volkan’ın yurt dışından oğlunu kendisine yaklaştırmak için dönme kararı almasından sonra, Asya’nın yaptığı hatalar sonucu amacına da ulaşacağını yeni bölümde görmüş olacaksınız. Daha önce oğlunu kendisine yaklaştırmak için Volkan’a büyük bir oyun oynayan ve kendisine oğlunun gözleri önünde şiddet uygulatacak kadar zeki olan Asya’nın düştüğü bu durum da sorgulanmaya ihtiyaç duyuyor.

Asya bu durumda ne yapacak? Herkes merakla bu sorunun yanıtını da bekliyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!