Ana sayfa Dizi Fragmanları Kanal D ekranındaki Hekimoğlu çok zor bir durumda!

Kanal D ekranındaki Hekimoğlu çok zor bir durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Hekimoğlu dizisinin heyecanlı bölümlerine bir yenisi daha ekleniyor… 26 Ocak akşamı yayınlanacak olan 34. bölümde önemli gelişmeler ve büyük bir heyecan yaşanacak. Ateş Hekimoğlu’nun başında çok zorlu durumlar var…

Birkaç bölümdür devam eden polis takibi zirveye çıkıyor. Komiser Mahir, Hekimoğlu’nu yakalayabilmek için ekibin peşine düşüyor ve neler olacağı da merakla bekleniyor. Hekimoğlu’nun sorunları ekibe de yansıyınca artık sıkıntının daha da büyümesi kaçınılmaz oldu.

Mahir, Hekimoğlu’nu yakalayabilmek için önce ekibin yanına gidiyor sonra da Orhan’ı zor duruma sokuyor. Orhan bir seçim yapmak zorunda… Bir başka zorluk ise ölüm döşeğindeki hasta yüzünden yaşanacak.

Hekimoğlu dizisinin 34. bölümünden 2. fragman yayınlandı ve ekip zor bir hasta ile karşı karşıya kalıyor! Genç bir hastaya kemiği iliği nakli yapmak gerekir. Ancak hasta küçük kardeşini bu durumun içine sokmak istemez. Hekimoğlu ve ekibi hastayı ikna etmek zorundadır. Ağabey ise kardeşinin 18 yaşına geldikten sonra kendi rızası ile ilik nakline izin vermesini şart koşacak.

Ancak Hekimoğlu’nun buna zamanı yok ve bir şekilde hastasını ikna etmek durumunda.  Kanal D’nin sevilen Hekimoğlu dizisi yeni bölümüyle Salı 20.00’da ekrandaki yerini alacak.