Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde ortadan kaybolan karakter geri dönüyor!

Sadakatsiz dizisinde ortadan kaybolan karakter geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sadakatsiz dizisi, bu sezonun en başarılı projelerinin başında geliyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizi, güçlü hikaye kurgusu ve oyunculuk performansları ile yoluna güçlü adımlarla devam ediyor.

Dizinin reytingleri çok iyi geliyor ve izleyici ilgisi de ilk bölümden bu yana yüksek şekilde seydediyor… Sadakatsiz dizisinde yaşanan her gelişme de milyonları etkiliyor ve dikkatleri çekiyor. Dizide bir süredir yer almayan Derya karakteri ile ilgili de yeni gelişmeler var.

Geçtiğimiz sezon Mucize Doktor dizisinde Kıvılcım karakteri ile yer alan ve başarılı performansları ile hayranlarından takdir gören Özge Özder, sonrasında ise Sadakatsiz dizisine katılmıştı.

Sadakatsiz dizisinde ortadan kaybolan karakter geri dönüyor! 8

Hamile olduğu ortaya çıkan ve dizi setinde son günlere kadar yer almaktan çekinmeyen Özge Özder, Şubat ayının ikinci haftasında anne olmuştu. Kızı Luna’yı kucağına alan oyuncu, doğumdan kısa bir süre sonra da sete giderek arkadaşlarına bir süreliğine veda etmişti.

Özge Özder, diğer meslektaşları gibi yapmayacağını, doğumdan sonra sete hızlı bir şekilde dönüş yapacağını da daha önceden açıklamıştı.

Sadakatsiz dizisinde ortadan kaybolan karakter geri dönüyor! 9

Sonunda Derya karakterinin geri dönüşü netleşti. 17 Mart Çarşamba 22 bölümü yayınlanacak olan dizinin gelecek hafta ekrana gelecek olan 23. bölümünde Özge Özder’i de izleyeceksiniz.

Derya karakteri 1 aylık aranın ardından yeniden hikayede yerini alacak.