Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde Özge Özder dediğini yaptı, vedalaştı!

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder dediğini yaptı, vedalaştı!

tarafından ker_def

Kanal D’nin Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan ve başladığı günden beri büyük beğeni toplayan “Sadakatsiz” dizisinde Derya karakterine hayat veren oyuncu Özge Özder, geçtiğimiz hafta kızı Luna’yı dünyaya getirmişti. Oyuncu, doğumdan önce yaptığı açıklamada diziden ayrılığının uzun sürmeyeceğini, doğumdan bir süre sonra ekibe yeniden katılacağını duyurmuştu.

Kızını dünyaya getirdikten sonra set ekibi ile bir araya gelen Özge Özder, arkadaşları ile vedalaştı. Ancak bu veda, öyle uzun süreli bir ayrılık olmayacak gibi duruyor. Kanal D’den yapılan bilgilendirmede “Özge Özder doğum nedeniyle diziye kısa bir ara verdi” diyerek detay verildi… Özge Özder de söylediğini yapacağını gösterdi.

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder dediğini yaptı, vedalaştı! 2

Oyuncunun Derya karakteri ile yakın bir zaman sonra yeniden Sadakatsiz dizisinin setinde olması bekleniyor.

Son set gününde oyuncu arkadaşları Cansu Dere, Yeliz Kuvancı, yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve ekip ile objektiflere gülümseyen Özge Özder, mutluluğu ile dikkatleri çekti.

Sadakatsiz dizisinde Özge Özder dediğini yaptı, vedalaştı! 3

Yeni anne Özge Özer, doğumdan hemen sonra sette kamera karşısına geçti ve sahnesini tamamlayıp kızının yanına döndü. Oyuncunun ne kadar süre diziden ayrı kalacağı net olarak bilinmiyor. Ancak uzun süreli bir ayrılık olmaması bekleniyor.

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk’un uyarladığı Sadakatsiz’de, Cansu Dere ve Caner Cindoruk’a Melis Sezen eşlik ediyor.

Kadroda usta oyuncu Burak Sergen, Özge Özder, Kenan Ece, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Seda Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu da yer alıyor.