Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinde sıkı durun, işler fena çirkinleşti!

Sadakatsiz dizisinde sıkı durun, işler fena çirkinleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisi, başarılı performansı ile bu sezonun en iyi yapımları arasında bulunuyor. Dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı ve yüksek reytingleriyle göz doldurdu.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün çok başarılı bir seçim olduğu da her geçen hafta daha da çok kendini belli ediyor. 3 başrol oyuncusu da karakterlerini canlandırmıyor adeta onu yaşıyor ve hislerini de ekran başındaki izleyicilere geçirmeyi biliyor.

Sadakatsiz dizisinde 23 Aralık Çarşamba günü 11. yeni bölümü izleyeceksiniz. Ancak işler fena halde çirkinleşecek. Volkan, Asya’dan intikam almak için olayları hiç de götürmemesi gereken çok tehlikeli bir kapıyı açacak.

Asya, kendi evinde maskeli bir adamın saldırısına uğrayacak. Asya, Volkan’ın kendine karşı kötü bir şey yapmayı planladığının haberini alır. Ancak çok gecikmeden evine giren maskeli biri tarafından saldırıya uğrar. Asya’nın evine gizlice girip saldıran kişi kim? Asya kurtulacak mı?

Elbette ki Asya bu badireyi atlatacak. Ancak asıl sorulması gereken soru şu; Asya bu olaydan sonra intikam şeklini daha da çirkinleştirecek mi?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak ve dizide işler fena halde sarpa saracağa benziyor. İşte 11. bölüm fragmanı: