Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine yine çok konuşulacak bir isim geliyor!

Sadakatsiz dizisine yine çok konuşulacak bir isim geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Sadakatsiz dizisine yeni bir karakter daha katılıyor. BBC’nin Bafta ödüllü Doctor Foster dizisinden uyarlama olan Sadakatsiz, yeni sezonun çok izlenen ve dikkat çeken yapımlarından birisi olmaya devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in rol aldığı dizi, en yakın rakibi Kuruluş Osman’ın önüne geçerek geçtiğimiz hafta AB ve ABC1 gruplarında birinci olmuştu.

Dizinin hikayesi bu hafta da sürükleyici ve şaşırtıcı bir gelişme ile devam edecek. Her hafta izleyenleri çok konuşturan gelişmelere imza atan dizide bu hafta da Tarık Emir Tekin’in hayat verdiği Selçuk’un öğrendiği bir bilgi, olayların akışını değiştirecek!

Haluk’u şoke eden bir bilgi ile yeni bir sürecin başlayacağı diziye yeni isimler de katılmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisine son katılacak isim ise Cemal Hünal olacak.

Sadakatsiz dizisine yine çok konuşulacak bir isim geliyor! 13

Survivor’dan kısa bir süre önce ayrılan ünlü oyuncunun Sadakatsiz dizisinde oynayacağını Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından duyurdu. Cemal Hünal’ın, güçlü oyunculuğu ile dizide de yine dikkat çekecek bir karaktere hayat vereceği aşikar.

Cemal Hünal’ın oynayacağı kişinin isminin Sinan olduğu da belirtiliyor. Diziye yeni katılan bu karakterin hikayesi ise şimdiden merak konusu oldu!

İşte Sadakatsiz 18 bölüm özeti:

Haluk, evine gelen Selçuk’u görünce çok öfkelenir. Uyardığı halde kapısına kadar gelen Selçuk’tan duydukları onu şoke eder. Selçuk, taşları yerinden oynatacak bir şey öğrenmiştir. Haluk’un gayri-meşru bir oğlunun olduğunu öğrenen Selçuk, ipleri eline almanın gücünü yaşamaktadır.

Haluk, gayri meşru oğlu konusunda neler yapacak? Derin annesine, “Ben babamın sadakatini asla sorgulatmam” demişti. İşte bu söz de artık yalan oldu. Ailede şoke edecek yeni gelişmelerin yaşanması bekleniyor…

Dizi hayranları ise Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğu değerlendirmesi üzerinden dizinin yeni bölümlerinin çok heyecanlı geçeceğini sosyal medyada yazıyor.

Sadakatsiz dizisinin 18. yeni bölümü büyük sürprizlerle geliyor. Sadakatsiz yeni bölümüyle 17 Şubat Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!