Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisinin son 3 bölümünde herkes şaşkına dönecek!

Sadakatsiz dizisinin son 3 bölümünde herkes şaşkına dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz, son 3 bölümü ile izleyicileri ile yeniden buluşacak. Bu hafta bayram arası nedeniyle birçok dizi gibi Sadakatsiz’in yeni bölümü de yayınlanmadı.

Kanal D’den yapılan duyuruda dizinin 58. yeni bölümünün 11 Mayıs Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana geleceği bildirildi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerini paylaştığı dizinin son 3 bölümünde çok ilginç olaylar izleyicileri bekliyor.

Sadakatsiz 58. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve Volkan’ın bıçaklandığı görüldü… Derin ve Asya arasında çıkan arbedede Volkan yaralanıyor! Derin’in elindeki bıçak Volkan’ın göğsüne saplanıyor!

Bazı izleyicilere göre bu bir rüya olabilir… Ama kimi dizi hayranları ise Asya’nın intikamının uzun bir zamana yayılması da güzel bir durum olarak nitelendiriliyor. Asya’nın, Volkan ve Derin’den aldığı intikam bir süredir adım adım sürüyor ve son 3 bölümde de çok önemli gelişmeler yaşanması bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinin son 3 bölümünde herkes şaşkına dönecek! 7

Kimi dizi hayranları ise Sadakatsiz’in artık çok fazla saçmalamaya başladığı fikrini sosyal medyada paylaşıyor. İlk bölümleri ile bu son bölümlerin birbiri ile hiç alakasının olmadığını ve başka bir dizi gibi göründüğünü belirten bazı izleyiciler, dizinin hikayesine yönelik sert eleştirilerine devam ediyor.

Ancak büyük gerçek Sadakatsiz’in bitmekte olduğudur… Bugüne kadar milyonları ekran başına toplayan ve finale giderken bile geniş bir izleyici grubunun desteğini alan Sadakatsiz’in 58. bölümü 11 Mayıs’ta ekrana gelecek.

18 Mayıs’ta 59. bölümü yayınlanacak olan dizi 25 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 60. bölümü ile birlikte de final yapacak. Finale adım adım gidilirken Asya’nın intikamını izlemek isteyen milyonlarca izleyici de heyecanla yeni bölümleri bekliyor.

İşte 11 Mayıs’taki Sadakatsiz dizisi 58. bölümünden dikkat çeken görüntüler: