Ana sayfa Dizi Haberleri Alperen Duymaz’ın yeni projesindeki partneri Son Yaz dizisinden sürpriz bir isim!

Alperen Duymaz’ın yeni projesindeki partneri Son Yaz dizisinden sürpriz bir isim!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 26 bölüm yayınlanan ve kısa ömrüne karşılık izleyenleri uzun yıllar hafızasında kalmaya aday bir dizi oldu Son Yaz dizisi. Oyunculuklar her bölümde izleyici tarafından büyük övgü toplarken, konusuyla da dikkat çeken bir diziydi.

Fox TV’de yayınlanan dizinin ikinci sezonda da devam etmesi beklendi ancak istenen reyting rakamlarına ulaşamayınca yeni sezonda bir kaç bölüm yayınlanıp hızlı bir finalle bitirildi. Pek çok izleyici için ekranda haksızlık yapılan diziler arasında da anılıyor.

Ali Atay, Funda Eryiğit oyunculuklarıyla döktürürken, Alperen Duymaz ve Hafsanur Sancaktutan partnerliği de bir başka tat bıraktı izleyenlerde. Akgün ve Yağmur karakterleriyle adeta bütünleşti iki genç oyuncu. Funda Eryiğit, Hafsanur Sancaktutan’ın annesine Canan’a hayat veriyordu. Ali Atay da babası Savcı Selim’i oynuyordu.

Bir mafya babasının oğlu Akgün olarak başarılı bir oyunculuk sergileyen Alperen Duymaz’ın yeni projesindeki partneri, Son Yaz dizisini izleyenler için büyük sürpriz oldu! Zira dizide sevgilisinin annesini oynayan Funda Eryiğit ile bu kez partner olarak rol alacak oyuncu…

Alperen Duymaz'ın yeni projesindeki partneri Son Yaz dizisinden sürpriz bir isim! 56

Funda Eryiğit, Son Yaz dizisinin sezon finalinde herkesi üzen bir şekilde diziden ayrılmıştı. Ancak bir sonraki sezon Funda Eryiğit’in yokluğu çok belli olurken zaten dizinin ömrü de kısa sürdü.

Eryiğit, o zamandan beri ekranda yok. Son Yaz dizisi 2021 Ekim ayında final yapmıştı. Ancak Funda Eryiğit, bir önceki sezon Mayıs ayında yapılan sezon finalinde ayrılmış ve sonrasında da bir başka dizide rol almamıştı. Timsah Ateşi isimli bir tiyatro oyunu ile sahnelerde yer almayı tercih etti oyuncu.

Funda Eryiğit, Kubilay Tunçer ve Hazar Ergüçlü ile rol aldığı oyun için yoğun bir tempoda çalışıyor. Oyuncu aynı zamanda yeni bir dizi ile de setlere dönmeye hazırlanıyor.

Netflix için çekilecek olan Kül filminin hikayesini Erdi Işık kaleme aldı. Filmde, Kül isimli kitap tekstinin bir yayın evine gelmesiyle başlayan hikaye ve sonrasında gelişen olaylar anlatılıyor.

Alperen Duymaz, Kül filminde Marangoz Metin Ali’yi, Funda Eryiğit ise yayınevi sahibinin eşi Gökçe’yi oynayacak. Gökçe ile Metin Ali’nin sürükleyici hikayesi de izleyicileri farklı bir dünyaya götürecek. Çekimlerine yakında başlanması beklenen Kül filminin yönetmenliğini ise Erdem Tepegöz üstlendi.