Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinin Mert’i Eren Vurdem’e kendisini çok parlatacak dizi teklifi!

Sadakatsiz dizisinin Mert’i Eren Vurdem’e kendisini çok parlatacak dizi teklifi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1988 yılında Konya’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Eren Vurdem, 2009 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve başarılı performansı ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Eren Vurdem’in Şefkat Tepe dizisiyle başlayan dizi setlerindeki yolculuğunda ise yer aldığı farklı karakterlerle büyük bir hayran kitlesi elde ettiğini söyleyebiliriz.

Arka Sokaklar dizisinde uzun süre Osman karakteri ile yer alan genç oyuncu, ayrıca İnadına Aşk isimli dizideki Çınar karakteriyle de ilgi çekmişti. Eren Vurdem’i parlatan rol ise Söz dizisinde canlandırdığı Ateş Acar karakteri oldu… Asker dizisi olarak bilinen Söz’de en baskın karakterlerden birisini canlandıran oyuncu hala milyonlarca izleyicinin aklında bu dizisiyle yer alıyor.

Kuruluş Osman’da Konur Alp olarak da tarihi dizi tecrübesi yaşayan Eren Vurdem ayrıca Sadakatsiz dizisinde Mert karakteri ile de ilk sezonda yer almıştı. Oyuncu son dönemde dijital dizi Fandom dışında ise başka bir projede görünmedi.

Eren Vurdem’e gelen dizi tekliflerinden birisi kariyeri adına çok parlayabileceği bir proje olarak gözüküyor. Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcı olarak bulunduğu ilk dizisi Kor için görüşmeler yaptığı biliniyor. Ünlü isimlerle kendisi görüşen Oktay Kaynarca, Haziran ayında çekimleri başlayacak olan dizi için Eren Vurdem’i de gündemine aldı.

Sadakatsiz dizisinin Mert'i Eren Vurdem'e kendisini çok parlatacak dizi teklifi! 7

Hatta ikilini dizi için görüştükleri yönünde bilgiler de geliyor. Işıl Yücesoy ile anlaşma noktasına gelen Oktay Kaynarca, Birce Akalay ve Hakan Karahan gibi Eren Vurdem’e de teklif götürdü.

Genç oyuncu bu teklife nasıl yanıt verecek henüz bilinmiyor ama Kor isimli dizinin yeni sezonun lokomotifi olabilecek kadar etkili bir yapım olması bekleniyor. Eren Vurdem adına Kor dizisi çok iyi bir kariyer fırsatı olarak gözüküyor.