Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin tüm büyüsü bir anda bozulma riskiyle karşı karşıya!

Sadakatsiz dizisinin tüm büyüsü bir anda bozulma riskiyle karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doctor Foster isimli BBC First dizisinden uyarlanan Sadakatsiz, çok büyük bir etki yarattı. Dizinin yayınlanan ilk 5 bölümü öyle çok kişiyi etkiledi ki, reytinglerde AB ve ABC1 gruplarında dizinin Kuruluş Osman’ı geçmesi bile normal karşılandı.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi, heyecan dolu bölümleriyle devam ederken, ortaya riskli bazı durumlar çıktı. Hem de bu durumlar dizinin büyüsünü fena halde bozabilecek kadar ciddi. Hikayede Asya, en son eşi Volkan’dan intikam almak adına Mert ile birlikte oldu. Sonra da Mert’in eşi Bahar’a bu durumu anlatmakla tehdit etti ve Volkan’ın işle ilgili bilgilerini istedi. Yani işin içine bir de şantaj girdi…

Asya karakteri bu anlara kadar izleyiciler tarafından masum ve aldatılan kadın olarak konumlandırılmıştı. Ancak Asya’nın Mert ile birlikte olması sonrası, Bahar karakterini düşürdüğü duruma dikkat çeken izleyiciler, “Volkan’dan ne farkın kaldı” diye sitem etti. Birçok izleyici bu sahneyi kabullenmek istemedi. Onlara göre Asya, doğruluktan ve haklılıktan şaşmamalı ve herkesten hesap sormalıydı. Fakat bunu yaparken de Volkan gibi aldatan kişi konumuna düşmemesi gerekirdi.

Dizinin senaryosunun gidişatı izleyicilerin beklentilerinden farklı gelişti. İşte bu durum Sadakatsiz dizisindeki Masum ve haklı Asya imajının yıkılmasına neden oldu. En önemli büyü bozan konu bu…

Sadakatsiz dizisinin tüm büyüsü bir anda bozulma riskiyle karşı karşıya! 7

Bir başka konu var ki, bu da dizinin Yeşilçam’a doğru gitmesine neden olabilecek ince bir çizgi. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu,bu durumu köşe yazısında değerlendirdi.

Asya karakterine çevresindeki erkeklerin bir anda üşüştüğüne dikkat çeken Koloğlu; Mert, Faruk, Selçuk, Volkan karakterlerinin arasında kalan Asya’nın durumunu şu sözlerle anlattı:

“Malum zaten Volkan başlı başına bir ‘fenomen’. E oğlan desen artık durumlardan haberdar kafayı yemek üzere. Sonunda Asya kendini sulara attı. Gerilimi kıvamındayken birden ‘Yeşilçam’a’ doğru evrilme riski ile bıçak sırtı bir durum arz etmeye başladı. Aman dikkat!”

Dizide Mert’in Asya’dan hoşlandığının ortaya çıkması ve birlikte olmaları. Sitenin kapıcısı Faruk’un Asya’ya sahiplenme halleri. Selçuk karakterinin Asya’nın peşine düşmesini ve Volkan’ın da yalanlara devam etmesini örnek gösteren Sina Koloğlu, tüm bu olayların ortasında Asya’nın pek de iyi bir pozisyonda olmadığına gönderme yaptı.