Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisiyle parlayan Melis Sezen’e yine piyango gibi bir dizi düştü!

Sadakatsiz dizisiyle parlayan Melis Sezen’e yine piyango gibi bir dizi düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Melis Sezen, iki sezon başarılı şekilde devam eden Sadakatsiz dizisi ile birlikte büyük kazanımlar elde etti. Hem oyunculuk yeteneklerini ve deneyimini geliştiren Sezen, ayrıca yurt dışında da tanınan bir isim haline geldi. Sadakatsiz dizisinin birçok ülkede yayınlanması ile birlikte Melis Sezen ismi de farklı ülkelerdeki izleyiciler tarafından konuşulmaya başlandı.

Melis Sezen’in geçtiğimiz haftalarda İspanya’ya giderek ödül alması da oyuncunun popülaritesinin yurt dışında artarak devam ettiğinin bir göstergesiydi. Kariyerinde çıkış sürecinde olduğu bir dönemde genç oyuncuya yeni bir dizi piyangosu da vurmuşa benziyor.

Melis Sezen, Fox TV için hazırlıkları titizlikle yapılan Gülcemal isimli dram dizisinin kadın başrolü olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte oyuncunun hayranları da merakla gelişmeleri beklemeye başladı.

Eda Tezcan gibi önemli dizilere imzasını atan bir senaristin kaleminden çıkan Gülcemal dizisinin yapımcısı da sektörde başarısını kanıtlayan MF Yapım oldu.

Sadakatsiz dizisiyle parlayan Melis Sezen'e yine piyango gibi bir dizi düştü! 7

Melis Sezen’in bu dizideki en büyük şansı ise partneri Murat Ünalmış. Usta oyuncu en son Bir Zamanlar Çukurova gibi çok iddialı bir dizide çok başarılı performans sergileyerek, 3 sezon boyunca izleyenleri kendisine hayran bırakmıştı.

Melis Sezen’in yeni dizisinde böyle dikkat çekici ve karakter yaratma ustası olarak görülen bir isim ile partner olması önemli deneyim fırsatını da beraberinde getiriyor.

Bursa’da başlayan dizinin çekimleri devam ederken, Melis Sezen’i Deva isimli karakterde izleyeceksiniz.

Yönetmenliğini Ali Balcı’nın yaptığı dizide Murat Ünalmış ise Gülcemal karakteri ile yer alacak.

Sema Kekiç, İlay Erkök, Nilüfer Açıkalın gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı Gülcemal dizisi bir aşk ve dram hikayesi olacak.