Ana sayfa Sosyal Medya Şebeke dizisinde devam eden Furkan Palalı’nın yeni imajı dikkat çekti!

Şebeke dizisinde devam eden Furkan Palalı’nın yeni imajı dikkat çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Furkan Palalı, TRT’nin 2023 yılında başlaması planlanan dijital platformu için hazırlanan Şebeke isimli aksiyon dizisinde başrolde yer alıyor.

1996 yılında Konya’da dünyaya gelen Furkan Palalı, en son televizyon ekranında Bir Zamanlar Çukurova isimli dram dizisiyle yer almıştı. Dizide başrolde bulunan ve Fikret karakteri ile de yeteneklerini sergileyen oyuncu, şimdilerde ise bambaşka bir rolle setlerde çalışmaya devam ediyor.

Şebeke isimli yeni dizi projesinde Komiser Ali karakteri için emek harcayan oyuncu, ayrıca imajını da yeniledi. Yeni rolünde farklı bir imaj ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan oyuncu, aksiyon sahneleriyle dolu yeni dizisiyle yine hayranlarını mest edecek gibi gözüküyor.

Pelin Karahan, Eren Hacısalihoğlu, Ceyda Ateş, Gizem Güneş, Mehmet Polat gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Şebeke dizisi, TRT Dijital plafformunun önem verdiği yapımlardan birisi olacak.

Furkan Palalı hayranları da ünlü oyuncuyu polis karakterinde ilgiyle seyredecek gibi gözüküyor.

Sete gelen sokak köpeği ile sevgi dolu anlar yaşayan Palalı, bu fotoğrafları ile de hayranlarından takdir topladı.

Şebeke dizisinde devam eden Furkan Palalı'nın yeni imajı dikkat çekti! 7

2010 yılında yayınlanan Küçük Sırlar isimli diziyle setlere adım atan ünlü oyuncu, özellikle No 309 isimli romantik komedi dizisinde Demet Özdemir ile başrolde yer alarak popülerlik kazandı.

Benim Tatlı Yalanım dizisinde de romantik komedi hikayesinde yer alan oyuncu, en son Bir Zamanlar Çukurova gibi dram dizisinde de önemli bir başarı sergiledi.