Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz setinde Cansu Dere ve Melis Sezen’den kamera arkası pozlar!

Sadakatsiz setinde Cansu Dere ve Melis Sezen’den kamera arkası pozlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sadakatsiz dizisi, sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in oynadığı dizi, sezon finaline doğru ilerliyor.

Dizinin oyuncularından usta isim Burak Sergen’in koronavirüse yakalanması ve uzun süre entübe olarak kalması, herkesi üzen bir süreç yaşatmıştı. Ancak son gelen bilgilere göre Sergen’in durumu iyiye gidiyor. Sette de bu durum tüm ekip ve oyuncular tarafından sevinçle karşılandı.

Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde karşılaştığı magazincilere yorgun olduğunu söylemişti. Aylardır hummalı bir çalışmanın sürdüğü dizide “Biz çalışıyoruz hala, bayramda da çalışıyoruz” diye konuşmuş ve Haziran başında sezon finali yapacağını söylemişti.

Dere, henüz tatil planı yapmadığını söyleyerek “Yorulduk herhalde biraz da sezon sonuna geliyoruz ya, biraz yorulduk açıkçası” diye konuştu.

Cansu Dere, sosyal medyaya mesafeli duran bir isim olarak takipçilerine setten güzel bir sürpriz yaptı. Dizinin setinde çekimi beklerken bahçede mindere uzanan oyuncunun, bir kedi ile oynadığı keyifli anları görülüyor.

Sadakatsiz setinde Cansu Dere ve Melis Sezen'den kamera arkası pozlar! 9

Ayrıca, dizide oğlu Ali’yi oynayan genç oyuncu Alp Akar ile de bir poz vermiş oyuncu…

Sadakatsiz setinde Cansu Dere ve Melis Sezen'den kamera arkası pozlar! 10

Melis Sezen ise Cansu Dere’ye göre sosyal medyayı daha etkin bir şekilde kullanmakta. Genç oyuncu, son olarak setten dizide annesi Gönül’ü oynayan Gözde Seda Altuner ile aşağıdaki pozu verdi…

Sadakatsiz setinde Cansu Dere ve Melis Sezen'den kamera arkası pozlar! 11