Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek’i yorgun düşürdü! Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı’ndan sonra rutine bağlamış!

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek’i yorgun düşürdü! Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı’ndan sonra rutine bağlamış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Mayıs sonuna yaklaşırken kimi diziler ekrana veda ediyor, kimileri sezon arası veriyor, kimilerinin çekimleri hala sürüyor! Çekimleri süren dizilerden birisi de Bir Zamanlar Çukurova. Atv’de Perşembe akşamları yayınlanan dizinin bu hafta 97. bölümü ekrana gelecek.

Adana’da yapılan çekimler ise hala devam ediyor. Dizinin 100. bölümde sezon finali yapacağı biliniyor. Yani 3 bölüm daha kaldı. Elde stok bölüm olup olmadığı bilinmiyor ama devam eden çekimlerin hem ekip hem de oyuncuları artık iyice yorduğu, Hilal Altınbilek’in son paylaşımından da anlaşılıyor.

Dizide Züleyha karakterine hayat veren Hilal Altınbilek’in, instagram’dan yaptığı son paylaşımı aşağıda görülüyor. Oyuncu’nun paylaşımına “Tired” (Yorgun) notunu düşmesi de dikkat çeken bir ayrıntı…

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek'i yorgun düşürdü! Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı'ndan sonra rutine bağlamış! 8

Tuba Büyüküstün ise son olarak ekranlara Sefirin Kızı dizisi ile gelmişti. Star TV’de yayınlanan dizi, geçtiğimiz hafta 52. bölümüyle ekrana veda etti.

Büyüküstün, Neslihan Atagül’ün ani rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılmasıyla kadroya Mavi karakteri olarak dahil olmuştu.

Engin Akyürek ile başrolde yer alan Büyüküstün, apar topar gittiği Bodrum’da hemen çekimlere başlamış ve hikayenin yeni kadın kahramanı olmuştu.

Çekimler geçtiğimiz hafta yayından bir kaç gün önce sonlanmıştı. Tuba Büyüküstün de bir kaç gün sonra Bodrum’dan İstanbul’a döndü.

Oyuncu, yoğun geçen günlerin ardından bir anda boşta kalınca farklı bir rutine geçmiş. Aşağıdaki paylaşımına bakılırsa sabahın çok erken saatinde uyanan oyuncu, 6’da kalkıyor ve kitap okuyup kahve içiyor…

İşte Büyüküstün’ün son paylaşımı…

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek'i yorgun düşürdü! Tuba Büyüküstün ise Sefirin Kızı'ndan sonra rutine bağlamış! 9