Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Gökhan Alkan’dan yeni dizisi Kalp Yarası setinden ilk paylaşım!

Ve Gökhan Alkan’dan yeni dizisi Kalp Yarası setinden ilk paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Yasak Elma dizisinde Kerim karakterini oynayan Gökhan Alkan, diziden ayrılmasının ardından, rol arkadaşı Nesrin Cavadzade ile aşk yaşamaya başladığı haberleriyle gündeme geldi. İkilinin paylaşımlarından sonra mutlu beraberlikleri de ortaya çıkmış oldu.

Alkan, şu sıralar Cavadzade’den uzakta. Yeni dizisi için Antakya’ya gitti. Mayıs sonuna doğru diziler birer birer final yaparken, yepyeni dizilerin çalışmaları da çoktan başladı. Bu dizilerden birisi de Kalp Yarası.

Merakla beklenen bir yapım şimdiden. Zira iddialı bir hikayesi olduğu konuşulmakta. Hikayeyi yazan kişi ise ünlü yönetmen ve yapımcı Tomris Giritlioğlu olunca, projenin iddiası da büyüyor.

Gökhan Alkan’a yeni dizisinde Merve Çağıran eşlik ediyor. Süreç Film imzalı diziyle ilgili hazırlıklar bir süredir devam ediyordu. Dizinin ne zaman sete çıkacağı ise net değildi.

Ve Gökhan Alkan'dan yeni dizisi Kalp Yarası setinden ilk paylaşım! 8

Gökhan Alkan, bir kaç gün önce yukarıdaki paylaşımla birlikte çekimlerin başladığını da duyurmuş oldu. Ancak kendisinin setten  bir pozunu paylaşmamıştı.

Atv’de yayınlanacak olan ve yönetmenliğini Hülya Bilban’ın yaptığı dizinin setinden Alkan’ın ilk pozu aşağıda.

Dizinin senaryosunu Sema Erol ve Mahir Erol yazıyor. Oyuncular arasında ayrıca Toprak Can Adıgüzel, İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de yer almakta.

İşte Gökhan Alkan’ın setten ilk fotoğrafı…

Ve Gökhan Alkan'dan yeni dizisi Kalp Yarası setinden ilk paylaşım! 9