Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz uçuşa geçti, Kuruluş Osman çaresiz kaldı! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek reyting yükseltti!

Sadakatsiz uçuşa geçti, Kuruluş Osman çaresiz kaldı! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek reyting yükseltti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamlarının reyting rekabeti bir başka oluyor. atv ekranındaki Kuruluş Osman ile Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz arasında müthiş bir yarış yaşanıyor… Dün akşam da bu yarışın izlerini gösteren reyting tablosu dikkat çekiyor.

Sadakatsiz dizisi, birkaç haftadır sadece AB grubunda birinci olabiliyordu. Ancak bu hafta ABC1 grubunda da birinciliği elde etti. Kuruluş Osman ise sadece totalde gün birinciliği keyfi yaşıyor. Sadakatsiz totalde de iddialı ama atv dizisi bir adım daha önde. Ancak AB grubunda Sadakatsiz’in bariz bir üstünlüğü bulunuyor. ABC1 grubunda ise dengeler her hafta değişebiliyor…

Sonuç olarak; Kuruluş Osman dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde yine rakibine geçildi ve ikinci sırayı kabullendi. Sadakatsiz ise totalde rakibine geçildi ve ikinci oldu. Çarşamba akşamlarının dikkat çeken 3 dizisi daha var.

Doğduğun Ev Kaderindir tüm izleyici gruplarında iyi oranlar elde ediyor.5-6 arası reytingleri tutturan dizi, tüm kategorilerde de ilk 10 program arasına girmeyi başardı. Yani tv8’in dram yapımı iyi ve güçlü bir şekilde yolunda devam ediyor.

Benim Adım Melek dizisi ise TRT1 ekranında kendi kemik kitlesine hitap ediyor. 3’lü oranlarda reytingler elde eden, totalde 4’e yaklaşan dizi benzer sonuçları sıklıkla alıyor. Hikayenin heyecanı ne kadar yüksek olsa da reytingler çok fazla yükselmiyor ama çok da düşmüyor.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisi için ise umutlar tükendi 1-2 arası oranlar elde edebilen dizinin sonuçları çok rahatsız edici ve final çanları çalıyor.

İşte 10 Şubat Çarşamba gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sadakatsiz uçuşa geçti, Kuruluş Osman çaresiz kaldı! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek reyting yükseltti! 8

Sadakatsiz uçuşa geçti, Kuruluş Osman çaresiz kaldı! Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek reyting yükseltti! 9