Ana sayfa Dizi Haberleri Uyanış Büyük Selçuklu setinde Buğra Gülsoy’dan insanın içini ısıtan poz

Uyanış Büyük Selçuklu setinde Buğra Gülsoy’dan insanın içini ısıtan poz

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu, sezonun dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı başardı. Dizide başrolde yer alan Buğra Gülsoy, zor ve meşakkatli bir süreç geçiriyor. Yoğun geçen çekimlerde oyuncu, uzun süre de zaman zaman at üstünde oynamak durumunda kalıyor.

Özellikle savaş sahneleri için saatlerce günlerce çekimler yapılıyor. Çok sayıda yardımcı oyuncunun da yer aldığı çekimlerde Buğra Gülsoy’a da yine saatler süren makyajlar yapılıyor. Yüzünde savaş sırasında oluşan kan, toz toprak kalıntıları ile oynuyor Gülsoy.

Ünlü oyuncu, dizinin setinden yaptığı bir paylaşımla ise dikkatleri çekti. Dizide oynayanlar sadece oyuncular değil, aynı zamanda atlar da Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin olmazsa olmazları.

Saatler süren çekimlerde onlar da diziye büyük katkı sunuyorlar. Buğra Gülsoy’un dizinin setinden yaptığı paylaşımda bir atı severkenki hali görülmekte.

Oyuncunun uzun süre kendisini taşıyan ata karşı gösterdiği sevgi görülmeye değer. Oyuncunun rol arkadaşına olan bu sevecen tavrı, görenlerin de içini ısıtıyor.

İşte Gülsoy’un o paylaşımı…

Uyanış Büyük Selçuklu setinde Buğra Gülsoy'dan insanın içini ısıtan poz 7