Ana sayfa Güncel Haberler Bergüzar Korel yine bir işler peşinde! Gizemli mesajıyla merak arttırdı!

Bergüzar Korel yine bir işler peşinde! Gizemli mesajıyla merak arttırdı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel, Vatanım Sensin dizisinden sonra dizilere ara vermişti. Kızlar ve Oğlanlar isimli bir tiyatro oyununda rol almaya başlamış ama oğlu Han’a hamile olduğu için bırakmak durumunda kalmıştı. Mart ayında doğum yapan oyuncu, bir süredir evde iki oğluyla ilgileniyordu.

Geçtiğimiz günlerde yeni bir dizi projesi ile gündeme geldi Bergüzar Korel. Bu arada yeni projesi ile ilgili şu sıralar herhangi bir bilgi vermiyor oyuncu. Exxen için çekilecek olan dizinin isminin Kanlı Yayın olduğu da öğrenilmişti.

Kulis bilgilerine göre 3 sezon yayınlanacak ve her sezonu 10 bölümden oluşacak olan dizinin yapımcılığını Saran Medya üstlenirken, yönetmenliğini de Can Ulkay’ın yapacağını Gazeteci Birsen Altuntaş duyurmuştu.

Bergüzar Korel henüz bu projeden söz etmedi ama bir süredir sosyal medyadan hayli etkin olduğunu takipçileri görmekte. Bir dönem sosyal medyaya mesafeli duran oyuncunun, şimdi düzenli olarak evinden, eğlenceli paylaşımlar yaptığı görülmekte.

Ayrıca SMA hastası çocuklar için de instagram sayfasından çeşitli paylaşımlar ve kampanyalara da destek vermişti oyuncu. Şu sıralarda ise sık sık video paylaşımları ile takipçilerin şaşırtıyor.

Son olarak ise bir ağacın yanında verdiği pozu paylaşan oyuncu, hayranlarını merakta bırakacak bir açıklama ile şaşırttı. Korel, “E bir takım sürprizler, planlar, projeler” notunu düşerken “Blogger olmak zor iş” etiketini de koydu paylaşımına.

Korel’in sosyal medyada yeni bir takım projeler hazırladığı tahminlerini yaptıran bu paylaşımının içinden bakalım ne çıkacak?

Bergüzar Korel yine bir işler peşinde! Gizemli mesajıyla merak arttırdı! 22

Bergüzar Korel yine bir işler peşinde! Gizemli mesajıyla merak arttırdı! 23