Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz ve Kuruluş Osman reyting savaşında kim kazandı? Doğduğun Ev Kaderindir gayet iyi!

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman reyting savaşında kim kazandı? Doğduğun Ev Kaderindir gayet iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları reyting yarışı yapan 5 dizi bulunuyor… Bunlar arasında Fox TV’nin 2 bölüm sonra yayından kaldırma kararı aldığı Zümrüdüanka büyük düşüş yaşadı. TRT1’de 2. sezonu devam eden Benim Adım Melek dizisi de düşük oranlara gerileyerek, ağır dramın izleyicileri fazlasıyla sıktığını kanıtladı. Ancak reytinglerde en büyük savaş Sadakatsiz, Kuruluş Osman arasında yaşandı. Doğduğun Ev Kaderindir ise gayet iyi ilerliyor.

23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümler sonrasında Kuruluş Osman ve Sadakatsiz dizileri birincilikleri paylaştı. atv’nin sevilen dizisi Kuruluş Osman 39. bölümü ile totalde ve ABC1 gruplarında birincilik elde etti. AB’de ise birinciliği Sadaksiz aldı ve ikinci sırada Kuruluş Osman yer aldı. Sadakatsiz, total ve ABC1 gruplarını ise ikinci sırada tamamladı.

İki dizi arasındaki müthiş reyting yarışında artık iki haneli oranlar konuşuluyor. Sadakatsiz ve Kuruluş Osman 10-13 arası reytinglere geldi ki, birincilikler artık kıl payı farklarla elde edilebiliyor. İki dizi de müthiş bir tempo ve güçlü hikaye ile yollarına emin adımlarla devam ediyor.

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman reyting savaşında kim kazandı? Doğduğun Ev Kaderindir gayet iyi! 7

Çarşamba akşamlarının yükselen yıldızı Doğduğun Ev Kaderindir de ikinci sezonunda son haftalarda iyi oranlar elde ediyor. Özellikle hikayede Mehdi’nin Zeynep’e karşı sergilediği şiddet ve bunun izleyicilerde bıraktığı iz dikkat çekici. İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin kalemi adeta kırıldı. Bu durum da yapıma ilginin artmasını sağladı. Dün akşam reytinglerde 5-6 bandında ilerleyen dizinin sonuçları gayet iyi ve yükselişin de sürdüğünü anlatıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir dün akşam sosyal medyada da büyük ses getirdi ve izleyicileri çok etkileyen sahneler yayınlandı.

İşte 23 Aralık Çarşamba günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman reyting savaşında kim kazandı? Doğduğun Ev Kaderindir gayet iyi! 8