Ana sayfa Sosyal Medya Benim Adım Melek dizisinde acıya dayandılar, izleyiciyi çatlatıp reytingleri düşürdüler!

Benim Adım Melek dizisinde acıya dayandılar, izleyiciyi çatlatıp reytingleri düşürdüler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Türk televizyon dizileri arasında umutsuzluğun, şanssızlığın, kadersizliğin ve acının dibe vurduğu yapımlar arasına Benim Adım Melek de katıldı… İkinci sezonu ile yoluna devam eden dizinin bir ara 4’lere kadar yükselen reytingleri yeniden düşüşe geçti.

Oysa ki, ikinci sezon çok iyi başlamıştı. Nehir Erdoğan, Kutsi, Mehmet Çevik gibi önemli oyuncuların güçlü performansları ile göz dolduran dizinin umut dolu bölümleri bitti, yerine umutsuzluk aşılayan birçok olay geldi. Melek’in kanser hastalığı yetmezmiş gibi, Seyit Ali’nin büyük pişmanlığı ile dram artırıldı. Sonra da Ömer’in hafızasını kaybetmesi sağlandı ve izleyicinin en büyük aşk umudu olan Defne-Ömer çifti bir kenara itildi.

Bununla da kalmadı, dizide öyle bir umutsuzluk havası yayıldı ki, izleyiciler ekran başında artık dramın dibini yaşamaya başladı… Bu kadar ağır dram ve sürekli olumsuzlukların yüklendiği Benim Adım Melek dizisinin reytinglerinin düşüş trendinde olması bile ekibi gittikleri yoldan döndürmüyor…

Azıcık umut ve neşeyi izleyiciye çok gören Benim Adım Melek dizisi senaristleri birçok izleyicinin merakla beklediği Defne – Ömer aşkını da adeta batırdı. İşte bu da reytinglerin total ve ABC1’de 3’e doğru gelmesini, AB’de 3’ün altına inip 2’li seviyelerde gerçekleşmesine neden oldu.

Bu kadar ağır dramın fazla olduğunu hatırlatmak lazım. Bir de Mehmet Çevik’in canlandırdığı Seyit Ali karakteri üzerinden 46. yeni bölümde ortaya çıkacak olan dramda bunlara eklenir ise, izleyiciler yine dert küpü olacaktır.

Benim Adım Melek dizisinin 46.bölüm fragmanını izleyenler umutsuzluğun diziye daha da hakim olduğu gerçeğini görecek. İşte 30 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan 46. bölüm fragmanı: