Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz’de çileden çıkaran sahne! Yok böyle yüzsüz! İçindeki Eyşan’ı sal Asya!

Sadakatsiz’de çileden çıkaran sahne! Yok böyle yüzsüz! İçindeki Eyşan’ı sal Asya!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dünyaca ünlü BBC’nin BAFTA ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması olan Sadakatsiz dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadıkları dizide bazı sahneler vardı ki izleyenleri çileden çıkardı. Ekran karşısında sinirlerine hakim olamayıp sövmeye başladıklarını söyleyen izleyiciler, sosyal medyadan pek çok yorum yaptılar.

Oyuncuların başarılı performanslarıyla birlikte senaryonun da iyi uyarlanmış olması, 3 bölümdür izleyenleri ekrana kilitleyen bir dizi olmasını sağlıyor Sadakatsiz dizisinin. Çarşamba akşamlarının yeni fenomen dizisi olmaya aday Sadakatsiz, aldığı reytinglerle de Kanal D’nin yüzünü güldürmekte.

Cansu Dere’nin sakin ve snop bir kadını oynadığı dizi, bir aldatma hikayesinin iç yüzünün ortaya döküldüğü sahnelerle ilerliyor. Melis Sezen’in metres rolündeki başarılı performansı takdir görse de dizideki Derin karakteri için izleyenlerin sosyal medyada “Gördük de bu kadar yüzsüzünü görmedik” şeklinde yorumları dikkat çekiyor.

Kocasıyla birlikte olup hamile kaldığı Asya’nın gerçeği bilmediğini sanıp onu her seferinde şaşkına uğratan tavırlar sergiliyor. Beraber olduğu evli adamın karısını sevmediği, çocuğu olduğu için boşanmakta tereddüt ettiği ama artık ondan ayrılacağı, iki yıldır birlikte oldukları gibi detayları vererek Asya’nın canını yakıyor. Tabii onun bildiğini bilmeden yapıyor.

Sadakatsiz'de çileden çıkaran sahne! Yok böyle yüzsüz! İçindeki Eyşan'ı sal Asya! 7

Yüzsüz tavırlarıyla Asya’nın karşısındaki hareketleri izleyenleri çileden çıkarırken, bir başka çileden çıkarma durumunu da Volkan yaşatıyor. Caner Cindoruk’un başarılı bir oyunculuk sergilediği Volkan, sosyal medyada pek çok küfür yiyor!

Volkan’ın, arkadaşının karşısına geçip, iki kadını aynı anda sevdiğini söylemesi, ikisi ile de ilişkisini sürdürmesi, her iki tarafa da yalanlar söylemesi, karısının ısrarlı sorularına hayatında kimse olmadığını rahatlıkla söylemesi, bir insanın iki çocuğu eşit sevmesi gibi hem sevgilisini hem de karısını çok sevdiğini söylemesi, bu hafta izleyenleri çileden çıkaran bir başka sahneydi.

Tabii izleyenleri delirten bir başka durum da Volkan’ın iki kadın arkadaşı ve onların Asya’ya dost görünüp bunca zaman gerçekleri saklayıp ikili oynamaları!

Şimdi izleyici, tüm bu bilgileri, detayları toplayan ve sakin davranmaya çalışan Asya’nın nasıl bir intikam alacağına kilitlenmiş durumda.

Cansu Dere’nin Ezel dizisindeki unutulmaz karakteri Eyşan’a da sürekli gönderme yapan izleyicilerin “Sal içindeki Eyşan’ı artık” şeklindeki yorumları dikkat çekmekte.

Aynı zamanda Volkan’ı Aşk-ı Memnu’nun yüzsüzü Behlül’e ve Asya’yı da bazı hareketlerinden dolayı Bihter’e benzeten izleyicinin yorumları da gülümsetiyor.

İşte diziyi takip edenlerden gelen ilginç yorumlardan bazıları…