Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’de yuva yıkan Derin kötü mü? Kimse ilgilenmiyor ama Melis Sezen gerçeği herkesin yüzüne çarptı!

Sadakatsiz’de yuva yıkan Derin kötü mü? Kimse ilgilenmiyor ama Melis Sezen gerçeği herkesin yüzüne çarptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Tokat gibi yüze vurulur ya, işte Sadakatsiz’in Derin’i tam da bunu yapıyor! Melis Sezen, başrolünde yer aldığı Kanal D dizisiyle son dönemin hakkında en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Sezen, bu rolü kabul ederken hiç toplumdan tepki görebileceğini düşünmüş müydü? Dizi hayranları bu soruyu merak ediyordu.

Derin karakteri iyi bir eğitim almış ama hiç beklemediği bir zamanda bir adama aşık olup, sonra ondan hamile kalmış ve büyük sıkıntıların içine düşmüş. Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere’nin canlandırdığı Asya karakterinin intikam duygusu anlaşılabilir. Ama izleyiciler bir de konuya Derin’n açısından da bakmalı.

İşte bu noktada Melis Sezen, Onedio’nun youtube kanalındaki programda bir hayranından gelen soru üzerine Derin gerçeğini herkesin yüzüne adeta çarptı. İyi veya kötü, siyah ya da beyaz gibi bir ayırım yapmanın mümkün olmadığını belirten Melis Sezen, Derin’in canının da çok yandığının görülmesi gerektiğini ifade etti.

Bu durumu kabul edilemeyecek bir durum olarak da tarif eden Melis Sezen, Derin’in yerinde olmak da istemeyeceğini ifade etti. İşte Melis Sezen’in Sadakatsiz dizisi izleyicilerine gerçekleri net ve yüzlerine çarpar şekilde ifade ettiği o sözler:

“Kimse saf kötü, kimse saf iyi de değil. Aslında Sadakatsiz dizisinde bunu net bir şekilde görüyoruz. Derin’in de o kadar zor yaşadığı anlar var ki… Hatta şu anda rahat olabileceği hiçbir anı yok, çünkü hamile kalmış, 24 yaşında bir genç kız, asla böyle bir şey, hamile kalmayı beklemiyordu. İyi bir eğitim almış, hiç beklemediği bir kişiye aşık olmuş. İki yıl boyunca da ilişkisinin bittiğini düşündüğü bir adamla birlikte ve beklemediği bir anda hamile kalıyor. İlk aşkı ve çok zor bir durum. Siyah beyazdan öte, insandan sadece siyah ve beyazdan, iyi ve kötüden oluşmadığını göstermek istedik biz.. Her ne kadar Asya’nın canı çok yanarken, Derin’in de canı çok yanıyor burada. Durum asla kabul edilebilecek bir durum değil tabii ki. Ama maalesef ki gerçek, o yüzden korkmadım. Gerçekleri yüze vurmak lazım. Her şeyi ile…”

Videodan Melis Sezen ile ilgili tüm soru ve yanıtları izleyebilirsiniz.