Ana sayfa Sosyal Medya Ohoooo! Melis Sezen, aldatılmanın kitabını bile yazabilir! Peki Sadakatsiz’deki Asya gibi yapar mı?

Ohoooo! Melis Sezen, aldatılmanın kitabını bile yazabilir! Peki Sadakatsiz’deki Asya gibi yapar mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sadakatsiz dizisinde izleyicilerle buluşmakta olan Melis Sezen, Derin karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, evli bir çiftin yuvasını yıkan bir kadına hayat veriyor. Oyuncu, Leke dizisinden itibaren başrollerin aranılan ismi olmuş, Sevgili Geçmiş’te de başrolde yer almıştı. Ya İstiklal Ya Ölüm isimli TRT1 dizisinde de rol alan Sezen, yeni sezonda ise Sadakatsiz dizisinde başrolü yine kapmayı başardı.

Onedio’nun youtube kanalındaki programa konuk olan oyuncu, sosyal medyadan gelen soruları yanıtladı. Melis Sezen, karantina dönemine girmeden önceki dönemde çok çalıştığını anlattı ve iki setin aynı anda ilerlediğini ifade etti.

Melis Sezen, o dönemde Kovala filminin yanı sıra Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizinin setine gittiğini, kendisi için keyifli bir dönem olduğunu ifade etti. Oyuncu, karantina döneminde ise, bir anda eve gidince bunun kendisine iyi geldiğini belirtti. O dönemde kitap okuduğunu, film ve dizi izleme fırsatı bulduğunu belirten Melis Sezen, kendisini yenilemiş gibi hissettiğini vurguladı.

Melis Sezen, “Aldatılsan ya da aldatıldıysan daha önce, intikam alır mıydın, aldın mı?” şeklindeki bir soruya yanıt verdi. Dizideki Derin karakterinin evli Volkan karakterini ayartması, yuvasını yıkması ve ondan bir çocuk doğurması ve birlikte yaşamaları nedeniyle oyuncunun bu soruya verdiği yanıt da büyük dikkat çekti.

Soruya yanıt verirken, “Ohooohooo” diyerek başına aldatılma olayları geldiğini ima eden Melis Sezen, şöyle konuştu: “İlkinde süründürdü. İlk olunca insana koyuyor biraz. Tabii ilkinde beklemiyor insan. O zaman da küçüktüm. İlkinde biraz evet, süründürdüm. Ama sonrasında, şu anda mesela uğraşmam. Çünkü aldatıyorsa da aldatır. Ne yapayım yani, benim yaptığım bir şeyden dolayı değil. Aldatıldığında insan kendini çok kötü hissediyor. Öz güven yerlere düşüyor. Kendini sorumlu gibi hissediyorsun, aslında böyle bir şey yok. Ben artık bunu öğrendiğimi düşünüyorum. O yüzden asla intikam almak içinde uğraşmam.”

Sadakatsiz dizisinde yuva yıkan kadına hayat vermekten dolayı, Türkiye’deki kadınların çoğunun ona cephe alacağı korkusu yaşayıp yaşamadığı da soruldu. Melis Sezen, bunun gerçek hayatta çok örneğinin bulunduğuna değindi.

Videodan Melis Sezen’in açıklamalarını izleyebilirsiniz.