Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sadakatsiz’den ayrılan Yeliz Kuvancı’nun unutamadığı bir başka dizisi var!

Sadakatsiz’den ayrılan Yeliz Kuvancı’nun unutamadığı bir başka dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Bahar karakterini canlandıran Yeliz Kuvancı, bu proje ile öne çıkan isimlerden birisi oldu. Kanal D ekranında yayınlanan diziye finalden önce veda eden oyuncu, dikkat çeken performansı ile hatırlanıyor…

Sadakatsiz dizisinin bu sezon sonu itibariyle final yapması beklenirken, projenin yurt dışında farklı ülkelerde öne çıkması da tüm oyuncuların yurt dışında tanınması noktasında önemli bir fırsat sundu. Yeliz Kuvancı da bu fırsattan yararlanan isimler arasında bulunuyor.

Sadakatsiz dizisinden Bahar karakterinin hikayesi bittiği için ayrıldığını ifade eden oyuncu, burukluk yaşamadığını söyledi. Meslekleri gereği bir işin bitip, bir başkasının başladığını hatırlatan Yeliz Kuvancı, diziden ayrıldığı için üzgün olmadığını da vurguladı.

Sadakatsiz'den ayrılan Yeliz Kuvancı'nun unutamadığı bir başka dizisi var! 7

Yeni proje görüşmeleri yaptığını belirten Yeliz Kuvancı, yeni sezonda yeniden ekranda olmayı arzu ettiğini söyledi. Yeni projeler için heyecanlı olduğunu dile getiren oyuncu, ayrıca bir oyun projesi üzerinde de çalıştığını belirtti.

Bu oyun projesi için heyecanlandığını belirten Yeliz Kuvancı, yaz dizilerini değil de Eylül itibariyle başlayacak kış sezonu dizilerini tercih edeceğini ifade etti.

Sinema filmi teklifleri de beklediğini anlatan oyuncu, dizi veya sinema diye ayırımı olmadığını belirtti. Yeliz Kuvancı, “İyi bir senaryo olsun, keyifli bir karakter olsun” diye konuştu. Güzel bir senaryo olması durumunda her projede rol alabileceğini anlatan oyuncu, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisini de unutamadığını ifade etti. Oyunculuğa Öyle Bir Geçer Zaman ki isimli dizideki İnci karakteri ile başlayan oyuncu, böyle güçlü yapımlar arzu ettiğini de belirtti.

Bir rolü kabul edebilmesi için senaryonun önemine işaret eden oyuncu, canlandıracağı karakterin de iyi bir karakter olmasını istediğini, yapımcı firma, çalışma koşulları ve ekibi de değerlendirme yaparken incelediğini söyledi.