Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya ve Şükran Ovalı’nın çocuklarını bir araya getirdiği buluşmada duygusal anlar yaşandı!..

Hazal Kaya ve Şükran Ovalı’nın çocuklarını bir araya getirdiği buluşmada duygusal anlar yaşandı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Televizyon ekranlarının iki başarılı kadın oyuncusu Hazal Kaya ile Şükran Ovalı çocuklarını buluşturdu.

Yakın arkadaş oldukları bilinen iki ünlü isim bu anları sosyal medyadan hayranlarıyla da paylaştılar. Oyuncu Şükran Ovalı paylaşımına; ‘Duygusal anlar, biz çocukken arkadaştık, şimdi çocuklarımız’ notunu düştü.

Çocukları Mihran Ela ve Fikret Ali’nin buluşmasıyla duygusal anlar yaşayan ekranların iki ünlü annesinin sosyal medya paylaşımları hayranlarını da oldukça mutlu etti.

Hazal Kaya ve Şükran Ovalı'nın çocuklarını bir araya getirdiği buluşmada duygusal anlar yaşandı!.. 8

Hazal Kaya, 2019 yılının Kasım ayında meslektaşı Ali Atay ile olan evliliğinden oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi. Şükran Ovalı ise 2018 yılının Ağustos ayında futbolcu Caner Erkin ile olan evliliğinden kızı Mihran Ela’yı kucağına aldı.

Birer yıl arayla anne olan iki ünlü oyuncu fırsat buldukça sık sık çocuklarıyla bir araya gelip oyunlar oynuyor, keyifli vakit geçiriyorlar.

Hazal Kaya ve Şükran Ovalı'nın çocuklarını bir araya getirdiği buluşmada duygusal anlar yaşandı!.. 9

Şükran Ovalı bu buluşmada Hazal Kaya’nın, oğlu Fikret Ali ile birlikte fotoğrafını da çekip paylaştı. Fotoğrafta, anne oğulun benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Hazal Kaya daha önce verdiği bir röportajda oğlu Fikret Ali’nin aynı babası Ali Atay’a benzediği hatırlatılınca, Bundan dolayı mutlu olduğunu ve babası gibi yakışıklı olacağını belirtmişti.