Ana sayfa Sosyal Medya ‘Sadakatsiz’in ‘Derin’i Melis Sezen tatil sezonunu kapattı!

‘Sadakatsiz’in ‘Derin’i Melis Sezen tatil sezonunu kapattı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İzleyici, Kanal D’nin ilgiyle izlenen ‘Sadakatsiz’ dizisinin yeni sezonunu merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezonun en sürükleyici dizilerinden biri olan ‘Sadakatsiz’ haziran ayında çok da heyecanlı bir sahneyle final yapmıştı.

Dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. ‘Sadakatsiz’in 15 Eylül akşamı ikinci sezonun ilk bölümüyle yine ekranda olacağının haberini vermiştik.

'Sadakatsiz'in 'Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu kapattı! 7

İngiliz yapımı Dr. Foster isimli dizinin Türkiye uyarlaması olan ‘Sadakatsiz’de ‘Derin’ karakterine hayat veren Melis Sezen yeteneği ve güzelliği ile ekranda göz dolduruyor. Instagramda 1 milyondan fazla takipçisi bulunan güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Sezen, Instagram hesabından yayınladığı en son paylaşımına, ‘Kapanış’ yazarak tatil sezonunu kapadığının mesajını verdi.

Oyuncu, paylaşımı ile işinin başına döneceğini söylüyordu adeta. Sezen’in deniz kenarındaki bikinili fotoğrafı takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Sadakatsiz’ dizisinin yeni sezonunda izleyiciyi ne gibi yeniliklerin  beklediği ise henüz belli değil.