Ana sayfa Güncel Haberler Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla yine çok konuşulacak!

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla yine çok konuşulacak!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranın aranılan güzellerinden Berrak Tüzünataç uzun süredir ekranlarda yok. Oyuncu en son 2019 yılında ‘Kurşun’ dizisinde ‘Gülce Akar’ karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Sonrasında ‘Hayalet: 3 Yasam’ ve ‘Biz Böyleyiz’ sinema filmlerinde oynayan Berrak Tüzünataç bu arada, kendi markasıyla mayo, bikini ve takı tasarımı yapmaya başladı. Güzel oyuncu ekranlara ne zaman geri dönecek bilinmez ama açıklamaları ile gündem olmaya devam ediyor.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla yine çok konuşulacak! 9

YouTube’daki ‘Buralarda Neler Dönüyor Bi Bilsen’e katılan Berrak Tüzünataç programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tüzünataç, başına bir şey gelse ilk arayacağı kişinin yakın arkadaşı  Özge Özpirinçci olacağını söyleyerek, ‘Özge İnanılmaz eğlenceli. Bir gün çocuğum olsa, Özge’ye benzesin isterim’ açıklamasını yaptı.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla yine çok konuşulacak! 10

İlişkiler hakkında da konuşan Berrak Tüzünataç, ‘Mutlak gerçeklik ve samimiyet beni tahrik eder. Çok cüretkar ve kuvvetli buluyorum. Kendi gerçeğiyle barışık insanın seksi bir enerjisi vardır.’ dedi.  En son kendisi gibi oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile yaşadığı kısa süreli ilişki ile gündeme gelen Tüzünataç, geçmişte yaşadığı aşklara teşekkür ederek, ‘Son dönemde kendimle ilgili öyle bir yere gidiyorum ki, tüm eski aşklarıma teşekkür ediyorum’ ifadelerini kullandı.

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç açıklamalarıyla yine çok konuşulacak! 11

‘Beğendiğim birini tavlamak için dakikaya ihtiyaç yok. Hayat çok kısa ve şöhret, arzularımın önünde büyük bir engel. 2 dakikalık bir macera olsun diye insanın o riski göze alması güç’ açıklamalarını yapan Tüzünataç söylemleriyle bir süre konuşulacağa benziyor.

Programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;