Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadece Arkadaşız dizisinin fragmanı beğeni topladı!

Sadece Arkadaşız dizisinin fragmanı beğeni topladı!

tarafından ker_def

Yurt dışında büyük bir ilgi ile izlenen “Love Snack”in uyarlaması “Sadece Arkadaşız”ın ilk tanıtımı yayınlandı. Bir dönem televizyonda büyük ilgi çeken 1 Kadın 1 Erkek dizisine benzetilen bir yapım olarak öne çıkan Sadece Arkadaşız’da aynı evde yaşayan ama doğru eşi bulmaya çalışırken, aslında birbirleri ile ne kadar uyumlu oldukları ortaya çıkan iki kişinin macerasını izleyeceksiniz.

Exxen platformu için hazırlanan Sadece Arkadaşız dizisi, bir İtalyan yapımı olan ve çok da beğeni toplayan Love Snack’ten uyarlandı ve birçok izleyici tarafından da merakla beklenmeye başlandı. Dizinin ilk fragmanı da sosyal medyada olumlu yorumlar aldı.

“Sadece Arkadaşız”ın başrollerini Hazar Ergüçlü ve Kubilay Aka paylaşıyor. İki genç oyuncunun eğlenceli dizide nasıl performans sergileyecekleri ve uyumları da merakla bekleniyor. İlk izlenimler izleyicilerin bu ikiliyi beğendiklerini gösteriyor.

Dizinin yönetmenliğini Emre Erdoğdu senaristliğini ise Zeynep Koçak yapacak. Sevilen ikili dizide ortak paylaştıkları evin sahibi olabilmek için doğru eş adayını bulmaya çalışacaklar.

“Sadece Arkadaşız” çok yakında EXXEN’de…