Ana sayfa Dizi Fragmanları Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezonunda en çok merak edilen detay bakın ne oldu?

Alparslan Büyük Selçuklu dizisi ikinci sezonunda en çok merak edilen detay bakın ne oldu?

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezona hikayesi ve reytingleriyle damga vuran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin ikinci sezonundan çarpıcı ilk tanıtım yayınlandı… Fragmanı izleyenler yeni sezonda da dizinin bir hayli etkili olacağını fark etti. Ancak akıllarda en çok merak edilen konu ise Fahriye Evcen’in yerine dizide kimin yer alacağı oldu.

Akça Hatun karakteri ile dizinin ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Fahriye Evcen, tüm ısrarlara rağmen dizinin ikinci sezonunda yer almama kararı almıştı. Daha sonra oyuncunun hamile olduğunun ortaya çıkması da dizide bu nedenle yer almadığı düşüncesini akla getirdi. Alparslan dizisinin ikinci sezonuyla ilgili en çok merak edilen konu, Fahriye Evcen’in yerine Barış Arduç’un partnerinin kim olacağı konusu oldu.

Geçtiğimiz sezon TRT 1 ekranlarında Pazartesi akşamlarına hem hikayesiyle hem de aldığı reytinglerle damga vuran Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin merakla beklenen ikinci sezonu için uzun süredir büyük bir çalışma yürütülüyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, ihtişamlı dekoru ve etkileyici senaryosuyla TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana çok konuşulan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden izleyicilerin heyecanını yükselten görüntüler ikinci sezona dair beklentilerin de artmasına neden oldu.

Alparslan’ın (Barış Arduç) Kabe’yi tavafına şahit olduğumuz tanıtım 2.sezona dair beklentileri arttırırken, yeni sezonda hikayeye dahil olacak oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.