Ana sayfa Dizi Haberleri Sadece Engin Akyürek ile Demet Özdemir uyumu değil, Adım Farah’ın ekip uyumu çok sağlam!

Sadece Engin Akyürek ile Demet Özdemir uyumu değil, Adım Farah’ın ekip uyumu çok sağlam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanan Adım Farah dizisi, Demet Özdemir’in aksiyon ve dram içinde ne kadar güçlü performans sergileyebileceği konusunda hayranlarına önemli fikirler veriyor. İlk bölümde abartılı oyunculuk yaptığı eleştirileri ile karşılaşan oyuncu, sonraki bölümlerde ise karakterin ruhunu daha güçlü şekilde sergileyerek övgüler aldı.

Demet Özdemir, Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile de çok başarılı bir partnerlik süreci yürütüyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya ortamında hem yerli hem de yabancı dizi hayranlarında da çok yoğun bir ilgi görüyor. Bu ilginin Adım Farah dizisinin yurt dışında yayılmasını kolaylaştırdığını da ifade etmek lazım.

Demet Özdemir, partneri Engin Akyürek ile de çok iyi bir iletişim halinde ve setten gelen pozlar da hayranları adeta mest ediyor. Dizinin setinden kart postal olabilecek fotoğraflar hafta içinde paylaşılmıştı. İki başrol oyuncusunun set ortamındaki neşeli halleri ve birbirleri ile sıcak diyalogları başarının en önemli faktörlerinden birisi olarak gösteriliyor.

Sadece Engin Akyürek ile Demet Özdemir uyumu değil, Adım Farah'ın ekip uyumu çok sağlam! 8

“Her şey yolunda” diyerek dizide işlerin güzel gittiğinden bahseden Demet Özdemir, çok yoğun bir temponun içinde olduğunu da anlattı. Sadece dizi çekimleri değil, reklam ve tanıtım organizasyonlarında da yer alarak birçok yere yetişmeye çalışan Özdemir, ekranda da yine adını konuşturduğu bir süreç içinde bulunuyor.

Partneri Engin Akyürek ile daha set süreci olmadan bile çok iyi uyum sağladıklarını anlatan Demet Özdemir, bu konuda şunları söyledi: “Gerçekten tam hissettiğim gibi oldu. Çok güzel zamanlar geçiriyoruz. Birbirimize çok güzel şeyler öğretiyoruz. Tabii ki severek takip ediyordum. Ekibimiz şahane, Engin öyle, oyuncularımız öyle… Gerçekten çok güzel, çok ses getiren ve birbirimize çok şey kattığımız bir ekibin içindeyiz. O yüzden çok gururluyum, çok mutluyum.”

Sadece Engin Akyürek ile Demet Özdemir uyumu değil, Adım Farah'ın ekip uyumu çok sağlam! 9

Dizideki oyuncu arkadaşları ile çok güzel bir ortam oluşturduklarını ifade eden Demet Özdemir’in bu sözleri, projenin öne çıkmasının en önemli nedenlerinden birisi olarak da ifade ediliyor.

Dizide Farah karakterinin çilleri sosyal medyada konuşulmuştu. Oysa ki oyuncunun çilleri yok. Bunu makyaj ile yaptıklarını anlatan Demet Özdemir, “Bir daha dramatik, daha yaşanmışlık, bir anneyi de oynadığım için yaş olarak biraz beni ileriye taşıyor diye, öyle planladı. Benim için bir sorun yok” dedi.

Farah karakterini cildiyle, kıyafetiyle yani her haliyle ortaya koyma çabası içinde olduğunu anlatan oyuncu, projenin beğenilmesinden de çok memnun oluyor.