Ana sayfa Sosyal Medya Safiye’den sonra zarafet abidesi! Ezgi Mola, cesur elbisesiyle dekolteye ayrı bir akım getirdi!

Safiye’den sonra zarafet abidesi! Ezgi Mola, cesur elbisesiyle dekolteye ayrı bir akım getirdi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Her yıl düzenlenen Altın Kelebek ödülleri, bu yılda sahiplerini buldu. 47. kez düzenlenen ve Pantene işbirliği ile hazırlanan Altın Kelebek Ödülleri töreninde ünlü oyuncular adeta şıklıklarıyla kırmızı halıda yarıştılar.

Bu yıl Cem Davran ve Çağla Şikel’in sunumuyla yayınlanan ödül töreninde, dizilerin, sinemanın ünlü isimleri, bir araya geldi. Gecede, özellikle genç kadın oyuncuların kıyafet seçimleri ve saçları, en büyük ilgiyi çeken ve konuşulan konuydu.

Gecede Masumlar Apartmanı’na bir çok ödül gitti. Bu ödüllerden birisi de ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülü oldu. Bu ödülü, TRT1’in başarılı dizisi Masumlar Apartmanı’nın Gülben ve Safiye karakterlerine hayat veren Ezgi Mola ve Merve Dizdar aldı.

İki oyuncu, geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan dizide, oyunculukları ve her bölüm izleyiciye yaşattıkları duygusal sahnelerle çok konuşuldular. İkilinin performansları, izleyici tarafından da büyük takdir gördü ve Pantene Altın Kelebek Ödül töreninde en çok merak edilen ödülün sahipleri Dizdar ve Mola oldular.

Safiye'den sonra zarafet abidesi! Ezgi Mola, cesur elbisesiyle dekolteye ayrı bir akım getirdi! 8

İkili sahneye çıktıklarında ise kıyafetleriyle ve zarafetleriyle de dikkat çektiler. Özellikle Ezgi Mola’nın Türk filmlerinden fırlamış gibi haliyle yaşattığı duygu, hayranları tarafından da takdir gördü. Oyuncu, saçıyla 70’li yılların modasını yansıtırken, aynı zamanda Türkan Şoray’ın Yeşilçam filmlerindeki halini de hatırlattı.

Göğüs dekoltesindeki detay ise büyük dikkat çekti. Ezgi Mola, tüm zarafetiyle taşıdığı dekolteyle çaktırmadan cesaretini de ortaya koymaktaydı.

Safiye'den sonra zarafet abidesi! Ezgi Mola, cesur elbisesiyle dekolteye ayrı bir akım getirdi! 9

Ezgi Mola’nın siyah kıyafetindeki göğüs dekoltesi, o kadar ustalıkla yapılmıştı ki hem sakil durmuyor hem de oyuncuya dekoltesinden çok elbisesindeki bir çiçek detayı gibi duran özel bir hava katıyordu.

Ezgi Mola, kıyafetiyle çok konuşulanlar arasında yer almayı başarırken, omuzlarındaki vatka detayları da 80’li-90’lı yılları hatırlattı. Gecenin en şık ve zarif kadınlarının başında Ezgi Mola geliyordu.