Ana sayfa Dizi Haberleri atv’de Destan dizisi beklendiğinden daha büyük etki yaptı!

atv’de Destan dizisi beklendiğinden daha büyük etki yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv dizisi ilk ortaya çıktığında bu kadar büyük bir etki yapacağını kimse düşünmemişti. Dizi daha başlamadan önce yurt dışındaki birçok yayıncı ile anlaşmalar yapıldı. Destan, atv ekranında salı akşamları yayınlanıyor ve iyi reytingler ile birincilikler elde ediyor.

Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizi için 30 bin metrekarelik plato oluşturuldu. Binlerce kişinin seti bugünkü haline getirmek için çalıştığı bir yapımdan bahsediyoruz. Dizinin etkisi de dünya çapında oldu. Bu konuyla ilgili önemli detaylar da ortaya çıkıyor.

Destan dizisini MipCun 2021 fuarında Arap yayıncı Noor Play isimli dijital platformun satın alması çok önemli bir gelişme olarak görülüyor. Ayrıca Latin Amerika ülkelerinde de Destan dizisine yönelik büyük bir ilgi gözlemleniyor.

Latin Amerika ülkelerinde kadın izleyiciler Türk dizilerine çok önem veriyor. Ebru Şahin de Hercai sayesinde bu ülkelerde geniş bir hayran kitlesi elde etti.

Şimdi savaşçı bir kadın karakterinde Ebru Şahin’in Latin Amerika ülkelerindeki kadın izleyicileri ne kadar etkileyeceğini düşünün.

atv'de Destan dizisi beklendiğinden daha büyük etki yaptı! 7

Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanmaya başlanan Destan dizisi, hızla ulaştığı kitlenin artması ile beklenilenden çok daha etkili bir yapım oldu.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu da bu konuya değindiği yazısında şu detaya dikkat çekti:

“Destan’ dizisi MipCun 2021 fuarında ilgi gören Türk yapımlarının başında geldi. Latin pazarının en önemli televizyon fuarı. Geçtiğimiz kasım ayında yapılan fuarda diziyi Arap Noor Play dijital platformu satın aldı. Bir diğer önemli nokta Latin ülkeleri. İzleyicisi büyük çoğunluk kadınlar. ‘Hercai’ dizisi burada çok iyi iş yaptı. Ebru Şahin biliniyor ve seviliyor. ‘Destan’da güçlü bir kadını oynaması Latin izleyicisinin arayıp bulamayacağı bir durum. ‘Destan’ hem içeriği hem de, özellikle Şahin faktörüyle, iyi iş yapacak gibi görülüyor bu pazarda.”