Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in Destan dizisi için seçilmesinin perde arkasındaki asıl gerçek!

Ebru Şahin’in Destan dizisi için seçilmesinin perde arkasındaki asıl gerçek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ebru Şahin, Hercai isimli dizideki etkileyici çıkışının ardından dünyanın dört bir yanında tanınan bir oyuncu oldu… Hem başarısı hem güzelliği ile göz dolduran Ebru Şahin, bir süre dinlenmek istiyordu ama Destan projesi karşısına çıktı.

Ebru Şahin’in bir daha böyle bir proje teklifi almasının zor olabileceğini de düşünerek Destan’ı kabul etti. Şimdi dizi ekranda yer alıyor ve oyuncunun ne kadar başarılı bir tercih yaptığı da bir kez daha gözüküyor… Destan hem reytingleri hem sosyal medya etkileşimindeki gücü hem de dünyanın birçok ülkesinde yayıncıların ilgilendiği bir yapım olarak öne çıktı.

Destan’ın bu kadar çok sevilmesi ve kısa sürede de birçok ülkede ses getirmesinin altında Ebru Şahin seçimi yatıyor. Özellikle kadın izleyiciler tarafından çok beğenilen ve farklı ülkelerde geniş bir hayran kitlesi bulunan oyuncu, Destan’da savaşçı bir kadın karakterinde yer alıyor.

Akkız olarak izlediğimiz oyuncuya özellikle Arap ülkelerinde ve Latin Amerika’da büyük bir ilgi var. Bunun nedeni de bu ülkeleri etkileyen Hercai gerçeği…

Ebru Şahin'in Destan dizisi için seçiminin perde arkasındaki asıl gerçek! 1

Hercai ile elde ettiği muhteşem başarının meyvelerini Destan dizisiyle de toplamaya devam eden bir Ebru Şahin görüyoruz.

Destan dizisinin kısa sürede dünyanın dört bir yanında ses getirmesinin altında da kadın izleyicilerin, Ebru Şahin’e olan hayranlığı yatıyor.

Destan dizisinin kadın bir savaşçı karakteri üzerine oturtulması ve bu rolün Ebru Şahin’e verilmesinin altında da acaba kadın izleyicilerin ünlü oyuncuya olan ilgisinin yattığını söyleyebilir miyiz?

Bu sorunun yanıtını okuyucularımıza bırakıyoruz.