Ana sayfa Dizi Haberleri Sağlık sorunları yaşayan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinin yaralarını sarıyor!

Sağlık sorunları yaşayan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinin yaralarını sarıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinde iki sezon boyunca başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul, Serdar isimli karakter ile dizi tarihine adını bir kez daha yazdırdı. Ünlü oyuncu, TRT1 ekranında aksiyon sahnelerinin bol olduğu diziye de veda etti.

Oyununun 48 bölüm süren iki sezonluk Teşkilat dizisi macerasının bittiği hem kendi açıklaması hem de yapımcı firmanın açıklaması ile ortaya çıkmıştı. Oyuncu, her yaz rutin olarak yaptığı gibi Urla’da ailesinin yanına giderek burada dinlenmeye ve sevgilisi Kayla Manukyan ile de tatilin keyfini çıkartıyor.

Bir arkadaşının düğünü için kısa süreliğine İstanbul’a uğrayan ve bir alışveriş merkezinde görüntülenen Çağlar Ertuğrul, medikal ürünler almak için alışverişe geldiklerini söyledi. Oyuncu bir aksiyon dizisinden çıktığını hatırlattı ve bazı sağlık sorunları yaşadığını ifade etti.

Oyuncu, “Medikal bir alışveriş, ayağımda sıkıntı var, omuzumda sıkıntı var. Birçok yerde, ama o kadar ciddi değil, geçti. Bir ara fizik tedavi gördüm ama şimdi daha iyiyim” açıklamasını yaptı.

Sağlık sorunları yaşayan Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinin yaralarını sarıyor! 7

Çağlar Ertuğrul bu yaralanmaların aksiyon sahneleri nedeniyle gerçekleştiğini de ifade ederek, Teşkilat dizisinde ne kadar zor anlar yaşadığını da bir kez daha göstermiş oldu.

Fizik tedavi görmesini gerektirecek kadar Teşkilat dizisindeki sahnelerde yaralanan oyuncu, “Aksiyon dizisi çektik, orada oldu” ifadesini kullandı.

Her şeyin güzel gittiğini anlatan Çağlar Ertuğrul, yeni bölüm yayınlanmadan önce ayrılığı ile ilgili bir şey paylaşmayı düşünmediğini, ama bunun duyulması ile bu planının bozulduğunu ifade etti.

Senaristlerin çok güzel bir sezon finali yazdıklarını ifade eden oyuncu, son sahnede bir patlama olduğunu hatırlattı. Ertuğrul, “Çok güzel final yazdı senaristler, yapımcılar. O finalin üzerine de artık geri dönüş olmaz herhalde” diye konuştu.

Çağlar Ertuğrul’un hayranları sosyal medyada yaptıkları yorumlarda bir dönem İlker Kaleli’nin Poyraz Karayel dizisinden ayrıldığı söyleyip, sonradan büyük sürpriz yaparak diziye katıldığı olayı hatırlatarak, benzer bir durumun Teşkilat dizisi için de yaşanabileceği umudunu paylaşıyor. Böyle bir şey gerçekleşir mi kimse bilemez ama Çağlar Ertuğrul’un son sözleri ‘acaba bu da bir oyun olabilir mi’ düşüncesini akla getirdi.

Ancak hemen hatırlatalım hem yapımcı TİMS&B hem de Çağlar Erturğul kesin olarak Serdar karakterinin hikayede artık olmayacağını söylediler. Buradan bir geri dönüş olur ise sezonun en büyük sürprizlerinden birisi olur.