Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’ın iddialı ve merakla beklenen Nomen dizisine sürpriz bir isim geliyor!

Disney Plus’ın iddialı ve merakla beklenen Nomen dizisine sürpriz bir isim geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’deki yayınına 14 Haziran’da başlayan Disney Plus’ın yerli pek çok oyuncu ile anlaşarak yepyeni orijinal dizi ve sinema filmleri çekeceği haberi, izleyiciyi heyecanlandırmakta. İlk yerli dizisi Kaçış, Engin Akyürek’in hem hikayesini yazdığı hem de başrolde İrem Helvacıoğlu ile rol aldığı yapım olarak başarılı bir yol izliyor.

Disney Plus’ın dikkat çeken bir diğer dizisi Dünyayla Benim Aramda’da Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy başrolde. Platformun çekilen ikinci yerli dizisi olarak merakla bekleniyor şimdi. Bir başka dizi Avcı’nın çekimlerine ise yaklaşık bir ay önce başlandı. Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde yer aldığı Avcı’nın çekimlerinin de yaz sonunda tamamlanması bekleniyor.

Dijital platformun en çok merak edilen ve gündeme gelen dizilerinden bir tanesi de Nomen! Özellikle başrolde Halit Ergenç’in yer alacağı haberleriyle gündeme gelmekte. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı ancak dizinin kadrosunun tamamlanmaya başladığı da kulislerde konuşulmakta.

Disney Plus'ın iddialı ve merakla beklenen Nomen dizisine sürpriz bir isim geliyor! 8

Ergenç’in ardından Songül Öden ve Melis Sezen’in de kadroya dahil olduğu biliniyordu. Hazırlıkları süren iddialı dizinin kadrosu da giderek daha iddialı olmaya devam ediyor! Ekibe yeni katılan isim ise Serkan Altunorak oldu. Oyuncu, başarılı performansı ile rol aldığı yapımlarda kendinden söz ettiren bir isim.

Bu arada Altunorak’ın diziye katılması, yıllar önceki bir başka rol arkadaşlığını da hatırlatmakta! Türk televizyon tarihine adını gururla yazdıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde Halit Ergenç ve Serkan Altunorak, birlikte kamera karşısına geçmişlerdi. İki oyuncu, aradan geçen uzun yılların ardından yeniden aynı dizide buluştular…

Dizinin 8 bölüm olarak çekileceği biliniyor. Halit Ergenç, düşünceyi sese dönüştüren bir cihaz bularak teknolojik bir atılım yapan bir mühendisi oynuyor.

Disney Plus'ın iddialı ve merakla beklenen Nomen dizisine sürpriz bir isim geliyor! 9

Serkan Altunorak ise Nomen dizisinde Halit Ergenç’in canlandıracağı karakterin yakın arkadaşını oynayacak. Altunorak en son bu sezon ekrana gelen ve final yapan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Bora karakterine hayat vermişti.

Altunorak ayrıca önümüzdeki günlerde de Netflix’in Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme gelecek. 28 Temmuz’da izleyici ile buluşacak olan dizinin yanı sıra Serkan Altunorak, yine Netflix’te çok konuşulan Uysallar dizisinde de rol almıştı.

Bu arada Zafer Külünk’ün hikayesini yazdığı Nomen dizisi için Disney Plus titiz bir çalışma yürütmekte. Son derece iddialı bir yapım olan Nomen’in orijinal yerli yapımlardan biri olacağı biliniyor. Dizide Halit Ergenç’in oynayacağı karakterin annesi rolünde de usta oyuncu Deniz Türkali yer alacak. Hazırlıkları tamamlanmak üzere olan dizinin çekimlerine de yakın zamana başlaması bekleniyor…