Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’dan aylar sonra Kerem Alışık yeniden sete çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova’dan aylar sonra Kerem Alışık yeniden sete çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinin kadrosunda 3 sezon boyunca yer aldı. Dördüncü sezonun başında ise canlandırdığı Fekeli karakteri ölünce de hikayeye vedan eden isimler arasına katılmıştı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezonuyla birlikte final yaparak ekranlara veda etti. Bu projede yer alan tüm oyuncular büyük bir emek verdi. Adana’da çekimleri yapılan dizide Fekeli karakteri ile başrollerden birisi olan Kerem Alışık da rolünün hakkını veren bir performans ortaya koydu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ardından birçok teklif aldığı bilinen Kerem Alışık, setlere dönmek için aceleci davranmadı. Neredeyse diziden ayrılmasından 10 ay sonra oyuncu yeniden sete çıktı. Kerem Alışık bu sefer aksiyon türünde ve yakın geçmişte yaşanan gerçek bir olayın hikayesinin içinde kendisini buldu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan aylar sonra Kerem Alışık yeniden sete çıktı! 8

49 isimli sinema filmi IŞİD terör örgütünün Irak’ın Musul kentine yaptığı saldırıda rehin alınan Türk Başkonsolosluğu’nda bulunan 49 kişinin hikayeni anlatıyor. 49 Türk vatandaşının bu süreçte yaşadıkları filmde yaşanmış olaylardan esinlenilerek anlatılacak.

Film, esir tutulan 49 Türk’ün sağ olarak kurtulması için büyük emek veren gizli kahramanların, Milli İstihbarat Teşkilatı mensuplarının hikayesini anlatıyor.

Çekimleri Gaziantep ve Kilis’te yapılmakta olan 49 filminin başrolünde Kerem Alışık’ın yanı sıra; İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin gibi isimler de yer alıyor.

Filmin en önemli karakterlerinin başında ise Kerem Alışık’ın canlandırdığı Ekrem geliyor. Milli İstihbarat Teşkilatı Dış Operasyonlar Başkanı Ekrem karakterini canlandıran usta oyuncu Kerem Alışık, böylelikle uzun bir aradan sonra yeniden setlere dönmüş oldu.

49 filminin kilit isimlerinden birisi olan Kerem Alışık, setten gelen pozlarına bakılınca karakterinin imajını yansıtıyor. Oyuncunun hayranları da yeni rolünü merakla bekliyor.

49 isimli sinema filminin çekimleri Gaziantep ve Kilis’te devam ederken, vizyon tarihi olarak ise 2023 yılı gösterildi.

Bir Zamanlar Çukurova'dan aylar sonra Kerem Alışık yeniden sete çıktı! 9

Filme konu olan olay neydi?

11 Haziran 2014’te binlerce kişilik IŞİD gücü, Irak’ın Musul kentine saldırdı. Irak Cumhuriyet’ine ait iki tümen ve polis gücü, direnmeden şehri terk edince, bütün Musul IŞİD’in eline geçti. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu, IŞİD militanları tarafından işgal edildi ve 49 personel rehin alındı.